BitcoinKrypto News

Er kryptowährungsanalytiker forudsiger, at Bitcoin er i opadgående markedstilfase, på trods af sin nylige anonyme kursudvikling.

Bitcoin-analytiker mener, at vi er i starten af en bullish fase

En kendt kryptovaluta-analytiker, Jason Pizzino, mener, at Bitcoin (BTC) trods sin relativt stille kursudvikling for nylig faktisk befinder sig i starten af en opadgående periode på markedet.

Gyldig bullish fase

Pizzino mener, at Bitcoin muligvis ramte bunden af bjørnemarkedet, da prisen i november sidste år faldt til $15.000.

Ifølge Pizzino indikerer stigningen i BTC til omkring $31.000 i år en såkaldt “unglæubig rally”. Denne type rally er normalt starten på en bullish markedssituation, hvor markedets deltagere fortsat har en pessimistisk holdning, på trods af at prisen er på vej opad.

Analysten forklarer, at alt ser ud til at følge det sædvanlige mønster. Bundpunktet for cyklussen ligger nu bag os, og den første fase af bull-markedet er i fuld gang.

En interessant situation

Det bliver spændende nu, da de fleste stadig forventer, at prisen vil falde yderligere. Men der er også en overvejelse om, at dette kan være den overraskende rally, som mange ikke havde set komme.

Mange mennesker falder ofte i fælder, der er gængse på alle markeder, og håber på, at Bitcoin-prisen falder under $20.000.

Potentiale for korrektioner

Selvom Pizzino er optimistisk på lang sigt for Bitcoin, erkender han potentialet for betydelige korrektionsnedgange, som vi har set i både 2015 og 2020. Disse nedgange forekom, inden Bitcoin gik ind i et fuldt bull-marked.

Han forklarer også, at de har analyseret muligheden for et fald i oktober, efterfulgt af en genopgang, der kan ske senere i oktober eller i november. Målet med dette ville være at bryde de månedlige lavpunkter på omkring $24.000.

Top  DAX stiger til en ny rekord, men falder senere - hvad var årsagen?

Hvis de lykkes med at bryde dette lavpunkt, vil det minde om tidligere cyklusser, hvor det månedlige lavpunkt blev brudt i både 2015 og 2019-2020. Dette kunne være en indikation på et lignende scenarie, der kan ske mod slutningen af 2023 eller i starten af 2024.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button