CardanoEthereumKrypto NewsMetaverseRippleShiba Inu

Er Memecoin-Manien mister pusten: Tre etablerede Tokens at overveje for investorer

Memecoin-markedet ser ud til at have mistet lidt af sin glans i de seneste uger. Mens det tidligere var dogwifhat, Bonk og Brett, der tiltrak massiv kapital til kryptomarkedet, drejer fokus sig nu mod mere etablerede tokens som Cardano (ADA), Ripple og NEAR Protocol med to-cifrede vækstrater. Men historien viser, at eksplosive prisstigninger ofte er en del af memecoins’ dagligdag. Vi har kigget nærmere på tre kendte memecoins på Ethereum Blockchain, som stadig har potentiale: Shiba Inu, Floki og Pepe.

Indholdsfortegnelse

Shiba Inu (SHIB)

Shiba Inu har en solid markeds kapitalisering på over 10,6 milliarder dollars og er en klassiker på Ethereum Blockchain. Hvad der startede som et meningsløst meme i 2021, har tiltrukket en dedikeret udviklerfølgeskab, der har opbygget et decentraliseret økosystem omkring tokenet. Shiba Inu-samfundet har bl.a. lanceret ShibaSwap, samt de nye tokens LEASH og BONE. LEASH har et begrænset udbud, mens BONE anvendes som governance-token til Doggy DAO. Teamet har også implementeret Shibarium, en speciel skaleringssløsning for Shiba Inu. På månedsbasis har Shiba Inu oplevet en tilbagegang på 13%.

Floki

Floki er en multi-chain token, der kører på både Ethereum og Binance Smart Chain og har fokus på stor fællesskabssupport, alsidig brug og velgørende aktiviteter. Med over en halv million følgere på X, har Floki en af de største fællesskaber inden for memecoin-økosystemet. Projektet tilbyder Valhalla, et Play-to-Earn NFT-Metaverse-spil, staking, TokenFi og FlokiFi Locker. Mens det samlede udbud af Floki-token er meget højt, og den nuværende handelskurs er lav, har tokenet oplevet en betydeligt vækst i markeds kapitalisering.

Top  J.P. Morgan CEO Dimon bezeichnet Bitcoin als sinnlos - wird er seine Meinung über BTC ändern?

Pepe

Pepe er et andet memecoin-projekt, der har formået at overgå sin oprindelige rolle som internet-meme og tiltrække krypto-entusiasters opmærksomhed. Med en imponerende kursstigning siden marts og en stor token-forsyning på over 420 billioner, er Pepe et kendt meme i krypto-rummet. Aktuelt ligger Pepe-token omkring 44% under sit All-time High og har en markeds kapitalisering på 4 milliarder dollars.

Der er dog ingen endegyldig svar på, om det er et godt tidspunkt at købe ind på disse tokens, men det er værd at følge med i, da memecoins har vist sig at have stor volatilitet. Husk dog, at denne artikel kun reflekterer skribentens mening og ikke bør ses som investeringsråd.

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Hold dig opdateret med Shiba Inu News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button