BitcoinKrypto News

Erfahren Sie, warum der Marktexperte Jim Cramer plötzlich zum Krypto-Bullen wird und ob seine Meinung zu Bitcoin den Anlegern eine hilfreiche Richtlinie bietet.

Marktexperte Jim Cramer ændrer holdning til kryptovalutaer

Marktexperten og tidligere hedgefondsmanager Jim Cramer har længe været kendt som en skeptiker, når det kommer til kryptovalutaer. Men hans holdning ser ud til at have ændret sig markant, da han nu fremsætter langt mere positive udtalelser om kryptovalutaer.

Jim Cramer har gentagne gange i fortiden udtrykt bekymring og en bearish holdning over for kryptovalutaer, især Bitcoin. For bare et par uger siden advarede han om en mulig nedtur for kryptovalutaen. Han udtalte: “Jeg kan ikke holde fast ved guld, fordi guld er ikke godt; jeg kan ikke investere i Bitcoin, fordi jeg ikke kan være investeret i noget, hvor Bitcoin vil falde kraftigt,” sagde Cramer i oktober 2023.

Cramer solgte sine egne Bitcoin-beholdninger allerede i 2021, da han identificerede strukturelle problemer med kryptovalutaen og begrænsninger for minedriften af cybervalutaen i Kina.

Pludselig bullish
Kort tid efter ændrede TV-værten dog drastisk holdning og talte langt mere positivt om den ældste kryptovaluta i verden. Den markante stigning på markedet har tilsyneladende fået Cramer til at ændre mening. Han opfordrer nu markedsdeltagere til at genoverveje deres position.

I CNBC-programmet “Mad Money” indrømmede han, at hans tidligere vurdering af Bitcoin var “forhastet”. På et spørgsmål fra en seer, der ønskede at vide, om de skulle investere i aktier af Bitcoin-minedriften CleanSpark, svarede Cramer: “Hvis du kan lide Bitcoin, så køb Bitcoin. Det har jeg altid ment. Jeg kunne lide det i en periode, og troede at alting allerede var tjent, men jeg var tydeligvis for hurtig.”

Cramer som en kontraindikator?
Cramers hurtige skift i holdning til Bitcoin, samt hans kontroversielle succesrate med investeringsråd, har ført til kritik, ikke kun fra krypto-fællesskabet. Der er blevet etableret investeringsprodukter, der handler imod Cramers anbefalinger, og eksperter spekulerer nu på, om man skal bekymre sig, når TV-værten anbefaler et investeringsprodukt.

Top  Bitcoin, Litecoin & Co: Kryptomarkedet udvikler sig fredagmiddag

Bitcoin har andre drivkræfter end Cramer
Cramers pludselige skift i holdning til Bitcoin har skabt debat, men det er vigtigt at huske, at kryptovalutamarkedet drives af forskellige faktorer end bare Cramers udtalelser. For eksempel har forventningen om godkendelsen af en Bitcoin-spot-ETF været en af de primære årsager til den seneste prisstigning. Derudover har det forestående Bitcoin-halvering også påvirket markedet, selvom eksperter advarer om, at de positive prisændringer på grund af reduceret udbud af Bitcoin allerede kan være indregnet i prisen.

Uanset Cramers udtalelser forbliver Bitcoin en af de mest lukrative investeringer i 2023. Med en prisstigning på omkring 38% inden for de seneste tre måneder, handles Bitcoin lige under 38.000 dollars, hvilket er det højeste niveau siden maj 2022.

Redaktion finanzen.net

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button