Krypto News

Eric Per Vogel, Senior Berater bei ADVISORI FTC GmbH, spricht über die Regulierung von KI-Systemen und die Vorbereitung von Unternehmen auf Compliance und Risikomanagement

Podcast med Eric Per Vogel, Senior Berater

Hvorfor KI-systemer stadig er et vigtigt emne for virksomheder

Virksomheder er stadig interesserede i at bruge chatGPT, til trods for bekymringer omkring compliance og risici. Eric Per Vogel, en erfaren Senior Berater hos qSkills, forklarer, at selvom chatGPT måske er på nogle virksomheders blacklists, er der stadig en stor interesse for at benytte teknologien. Han pointerer, at KI-systemer som chatGPT har en række praktiske anvendelsesmuligheder, der stadig er meget attraktive for virksomheder, på trods af de vedvarende bekymringer.

Ansvar og standarder for KI

Eric Per Vogel diskuterer også spørgsmålet om, hvem der er ansvarlig for at etablere standarder på området KI. Han mener, at det er vigtigt, at brancheorganisationer, regeringer og teknologivirksomheder samarbejder om at etablere og håndhæve standarder for at sikre ansvarlig og sikker brug af KI.

Risici og compliance

På spørgsmålet om specifikke risici ved KI-systemer og hvordan virksomheder kan forberede sig, identificerer Eric Per Vogel en række potentielle risici, herunder datasikkerhed, diskrimination og fejlagtige beslutninger. Han understreger vigtigheden af, at virksomheder allerede nu begynder at vurdere og håndtere disse risici for at sikre compliance med fremtidige reguleringer.

Compliance som fordel

Endelig pointerer Eric Per Vogel, at virksomheder, der formår at overholde kommende KI-reguleringer, kan bruge dette som en konkurrencefordel. Han argumenterer for, at virksomheder, der proaktivt adresserer compliance-relaterede spørgsmål, vil være bedre rustet til at udvikle og implementere KI-løsninger, samtidig med at de opretholder et højt niveau af sikkerhed og ansvarlighed.

Top  Microsoft og LeverFi lancerer AI-baseret løsning til at tackle udfordringer i decentraliseret finansindustri

KI’s stigende betydning

qSkills har 20 års erfaring inden for IT-eksperttræning med fokus på praksis. Virksomheden tilbyder kvalitetskurser om emner som data science, machine learning og AI-sikkerhed, leveret af erfarne eksperter. Ifølge Eric Per Vogel er kvalificerede medarbejdere nøglen til succes inden for KI, da det kræver dygtige fagfolk med viden og erfaring.

Kontakt qSkills

Hvis du ønsker at få mere at vide om qSkills’ kurser og træningstilbud om KI, kan du kontakte dem via telefon eller e-mail for at få hjælp med at vælge den rette kursus.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button