BitcoinCardanoDeFiEthereumKrypto News

Erleichtert dYdX Krypto-Neulingen den Einstieg? Was macht die DEX zur führenden dezentralen Börse und ist sie eine vielversprechende Option für Neueinsteiger am Kryptomarkt?

dYdX – Empower Trader og Demokratiser Adgang til Finansielle Muligheder

dYdX har sat ambitiøse mål for sig selv. Den dezentrale børs (DEX) har gjort det til deres mission at give tradere over hele verden magt og demokratisere adgangen til finansielle muligheder. BTC-ECHO undersøger nærmere, hvorfor dYdX allerede i dag er en af de førende dezentrale børser, og om DEX også kan være en lovende mulighed for nybegyndere på kryptomarkedet.

dYdX gør det nemt for Krypto-nybegynderen at komme i gang

Videoreviewet ser på forskellige kriterier for børsen, der blev grundlagt i USA tilbage i 2017 og nu har sin egen token. dYdX har allerede etableret sig blandt de 100 bedste kryptokurver efter markedskapitalisering.

Det er særligt vigtigt for brugerne, hvor brugervenlig en DEX er. I første del af anmeldelsen bliver spørgsmålet derfor undersøgt om, hvor hurtigt selv en uerfaren investor kan finde rundt på dYdX. Det viser sig, at børsen er ret overskuelig, hvilket heller ikke er en stor hindring for nybegyndere.

Lave handelsgebyrer

Det er også afgørende for interesserede, hvilke gebyrer der opstår ved handel med kryptoderivater på en platform. En undersøgelse af gebyrstrukturen viser, at dYdX er en meget billig DEX sammenlignet med konkurrenterne, og at omkostningerne yderligere kan reduceres med et højt handelsvolumen.

Det er glædeligt, at dYdX giver de indsamlede gebyrer tilbage til fællesskabet. Stakers og validators kan i øjeblikket tjene omkring 1 million dollars i form af USDC hver uge. Derudover tilbyder den open-source platform yderligere handelsbelønninger, udbetalt i form af dydx-token.

Stort udvalg af understøttede wallets og coins

Et væsentligt kriterium for mange investorer er også, hvilke wallets en DEX understøtter. Ideelt set kan brugeren direkte forbinde sig til sin eksisterende wallet uden at skulle downloade eller installere noget ekstra. dYdX imponerer i anmeldelsen med det store antal understøttede udbydere. I alt kan næsten 90 forskellige wallets tilsluttes, inklusive populære services som Metamask eller Coinbase Wallet.

Top  SEC Chief Releases Performance Summary and Criticizes Digital Assets in Speech at Securities Enforcement Forum

dYdX kan også score point med sit udvalg af coins. Selvom udvalget i øjeblikket er på mere end 50 coins, er det ikke det største på markedet, men det imponerer med den omhyggelige sammensætning. Kendte kryptokurver som Bitcoin, Ethereum og Cardano er alle en del af tilbuddet, ligesom de vigtigste DeFi-projekter som Solana, Filecoin og Maker også er repræsenteret. For de fleste investorer skulle dette tilbud være tilstrækkeligt. Derudover sigter dYDX mod at tilføje fem til otte nye handelspar hver uge.

Se den dybdegående test af dYdX nu

Du kan se den omfattende test af dYdX med mange flere interessante vurderinger fra BTC-ECHO-eksperten i denne YouTube-video.

Yderligere oplysninger kan findes i dYdX Brandhub.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button