Krypto NewsRegulierung

ESMA offentliggør forslag til sikrere reguleringer

ESMA offentliggør et konsultationspapir om regulering af kryptoaktiver

Den Europæiske Unions Finanstilsynsmyndighed, European Securities and Markets Authority (ESMA), har offentliggjort et andet konsultationspapir om regulering af markeder for kryptoaktiver (MiCA).

Papiret, der blev offentliggjort den 5. oktober, opfordrer til deltagelse fra interessenter i forskellige sektorer af kryptomarkedet for at sikre en problemfri implementering af MiCA i 2024.

ESMA vil tage alle forslag fra markedets aktører i betragtning, der indsendes inden den 14. december, og offentliggøre det endelige udkast med anbefalinger i første kvartal af 2024.

Papiret fremhæver fem nøgleområder

Papiret fremhæver fem nøgleområder, hvor blockchain-virksomheder, udstedere af aktiver og kryptoleder m.fl. har fremsat forslag.

  1. Sustainability indicators and negative impact on climate: Dette område fokuserer på bæredygtighedsindikatorer og de negative påvirkninger, som kryptoaktiver kan have på klimaet.
  2. Continuity and regularity in the provision of CASP services: Her drejer det sig om at sikre kontinuitet og regelmæssighed i leveringen af kryptoaktiver og tjenester.

  3. Provision of pre- and post-trade data to the public: Dette område handler om at tilbyde for- og efterhandelsdata til offentligheden.

  4. Content and format of order book entries and records by CASPs: Her er det vigtigt at fastlægge indholdet og formatet af ordrebøger og registre.

  5. Readability of white papers and the register of white papers; and technical means for adequate disclosure of inside information: Det sidste område fokuserer på læsbarheden af white papers og registeret for disse samt tekniske midler til at sikre passende offentliggørelse af intern information.

Top  Er Peter Todd egentlig Satoshi Nakamoto? En ny dokumentar fra HBO kaster lys over kryptoguruen bag Bitcoin.

ESMA foreslår sikrere regulering

Behovet for at sikre bæredygtigheden af blockchain-teknologi har fået både reguleringsmyndigheder og klimaforkæmpere til at tænke sig om, og eksperter har foreslået løsninger til at mindske sektorens miljømæssige påvirkninger.

ESMA kræver, at de forskellige aktører inden for kryptoindustrien stiller kvantitative data til rådighed om brugen af fossile brændstoffer, energiforbruget, typen af udstyr, der anvendes som noder, samt de samlede affaldsprodukter i sektoren.

Ifølge det foreliggende udkast vil ESMA udvikle en ramme for bæredygtigheden af ​​konsensusmekanismer og deres indvirkning på klimaet. Indtil videre har myndigheden fastslået, at bæredygtigheden af konsensusmekanismer afhænger af visse faktorer, herunder energiforbruget, placeringen og typen af udstyr.

ESMA forventes også at sikre kontinuiteten og ordentligheden af kryptovirksomhedernes drift. Behovet for forretningskontinuitet, som MiCA pålægger virksomhederne, bliver betragtet som en benchmark.

Virksomhederne skal indføre en Business Continuity Policy (BCP), der omfatter et ICT-system, opbevaring af online-handelsdata samt rettidig genetablering af tjenester for digitale aktiver.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button