BitcoinKrypto News

ETF-Sponsoren erhöhen ihren Bitcoin-Bestand dramatisch und sorgen für Kaufdruck auf dem Markt

Bitcoin-ETFs og deres indflydelse på markedet

Bitcoin-ETF-sponsorerne tager en stadig større del af markedet, hvilket er tydeligt med BlackRock, der alene besidder 105.280 BTC på nuværende tidspunkt. Dette har ført til vedvarende købspres på BTC-markedet siden lanceringen af finansielle produkter for cirka en måned siden. Samlet set besidder sponsorerne af Bitcoin Spot ETFs 728.000 BTC til en værdi af 37 milliarder dollars, hvilket svarer til omkring 3,7 procent af Bitcoin-cirkulerende udbud.

ETF-emittenterne ser ikke ud til at bremse deres købsiver. Tværtimod har BlackRock og lignende virksomheder den 13. februar fjernet hele 12.800 BTC fra markedet, hvilket er mere end ti gange den daglige minedrift af Bitcoin på omkring 900 BTC.

Grayscale har den klart største beholdning med 461.983 BTC og er dermed den største Bitcoin-hodler i verden. Mens BlackRock, Fidelity og andre tilføjer mere og mere til deres digitale beholdning, flyder der likviditet væk fra ETF-kæmpen Grayscale.

Hvis du vil vide mere om BTC-investorer og MVRV-Z-scoren samt den generelle tilstand for kryptovalutaen, kan du læse alt om det i den nye BTC-ECHO Bitcoin Report.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Bitcoin starter stærkt og XRP coin viser relativ styrke i den nye handelsuge

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button