EthereumKrypto News

ETH-Tresor auf Casa ermöglicht erhöhte Geheimhaltung durch neuen Relay-Dienst

Forøget fortrolighed med det nye Ethereum Tresor på Casa

Casa, den førende platform for selvopbevaring af kryptovalutaer, har for nylig introduceret nye funktioner til deres Ethereum (ETH) Tresor. Disse funktioner gør det muligt for brugerne at udføre transaktioner gennem en såkaldt “Relay”, hvilket øger fortroligheden.

I juni 2023 lancerede Casa deres første Bitcoin (BTC) opbevaringsløsning, og nu er de klar med en flersignatur Ethereum Self-Custody Tresor. Dette gør det muligt for brugerne at have fuld kontrol over deres ETH-aktiver ved hjælp af op til fem private nøgler til beskyttelse af deres formue.

Forbedret kommunikation mellem ETH Tresorer og Ethereum Blockchain

Tidligere tillod Casa Relay intern kommunikation mellem ETH Tresorer og Ethereum Blockchain. Denne forbindelse gjorde det muligt for brugere at interagere med smartkontrakter, sende transaktioner og betale gasgebyrer.

Dog havde denne funktion en begrænsning: Ethereum-adresserne, der var tilknyttet Casa, kunne ses af alle, der brugte blokchainteknologier til at scanne netværket. Her kommer den nye Relay-tjeneste, ETH Pay Wallet, ind i billedet.

ETH Pay Wallet er en helt ny alternativ tegnebog med enkelt signatur, der fungerer som en mellemstation for transaktioner fra en Tresor. Ifølge Nick Neuman, CEO for Casa, er benzingebyrer og transaktioner, der modtages via ETH Pay Wallet, ikke forbundet med Casa-On-Chain.

Neuman bemærkede, at denne funktion blev udviklet før lanceringen af ETH Custody Tresor og har givet brugerne en mulighed for tilpasning.

Det er dog vigtigt at understrege, at ETH Pay Wallet ikke tilbyder anonymitet, som man kan opleve med visse andre kryptoinnovationsløsninger.

Top  Hvordan kan kryptobestande og opsparingsplaner hjælpe dig med at drage fordel af kryptokurver på lang sigt?

Øget privatliv og beskyttelse af brugernes data

ETH Pay Wallet kræver flere trin end Casa Relay og brugerne skal betale for benzinen med deres egen tegnebog. Men for kunder, der ønsker at undgå, at deres On-Chain ETH-adresser bliver associeret med Casa, kan denne øgede privatlivsbeskyttelse være det hele værd.

Artiklen er baseret på oplysninger, der er givet før teksten “|||” og vil give læserne en forståelse af de seneste opgraderinger og forbedringer af Ethereum Tresoren på Casa.

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button