BitcoinEthereumKrypto News

Ether-Rally styrker Bitcoin: SEC dropper Ethereum-undersøgelse

I de seneste dage oplevede Bitcoin og andre kryptovalutaer et mærkbart fald, da flere belastende faktorer kom i spil. Kapital strømmede væk fra kryptomarkedet, da investorer tog gevinster eller omlagde deres investeringer til tech-aktier. Desuden forhindrer de høje rentesatser fra Federal Reserve den imponerende kryptorallye i år. Men der er et lyspunkt på horisonten. Consensys, en udvikler af Ethereum, annoncerede, at SEC har afsluttet sin undersøgelse af Ethereum, hvilket resulterede i, at Ether onsdag morgen oplevede en stigning og trak andre digitale valutaer som Bitcoin med op.

Ether-Rallye efter SEC-rygter

Den næststørste kryptovaluta efter Bitcoin så sin største stigning i denne uge midt i spekulationer om, at regulatorisk kontrol over blockchain-økosystemet i USA kan aftage.

Ether (ETH) steg onsdag med op til 2,5 %, før den delvist faldt tilbage og skiftede ejer kl. 10:45 lokal tid til 3.556 USD. Rallyet gav også lidt medvind til markedslederen Bitcoin og en række mindre kryptovalutaer.

Ether er kryptovalutaen på Ethereum-blockchain, det vigtigste netværk for kryptobaserede finansielle tjenester. En undersøgelse fra den amerikanske børs- og værdipapirmyndighed (SEC) angående Ethereum Foundation har skabt usikkerhed om, hvorvidt Ether er et uregistreret værdipapir, hvilket potentielt kunne påvirke efterspørgslen efter den digitale aktiv.

Ethereum: SEC afslutter undersøgelsen

Consensys meddelte i et opslag på X, at “Handhævelsesdivisionen af SEC har fortalt os, at de afslutter deres undersøgelser af Ethereum 2.0”.

“Beslutningen følger efter et brev, vi sendte den 7. juni, hvor vi bad SEC om at bekræfte, at godkendelserne af Ether-ETF’er fra maj, som antog, at ETH var en vare, betød, at myndigheden vil afslutte deres undersøgelser af Ethereum 2.0,” tilføjede Consensys.

Top  Kryptokurserne stiger og falder: Sådan klarer Bitcoin, Ether & Co sig på torsdag formiddag

SEC har endnu ikke svaret på Consensys’ påstande. Anmodningen blev sendt uden for normal arbejdstid. Consensys havde sagsøgt SEC i april for at afvise regulering af Ethereum.

Ether-ETF: Godkendelse fra SEC

Sidste måned godkendte myndigheden et forslag fra handelspladserne drevet af Cboe Global Markets, Nasdaq og New York Stock Exchange for børsnoterede Ether-spot-ETF’er. Yderligere godkendelser er nødvendige, før ansøgere som BlackRock og Fidelity Investments kan lancere sådanne produkter.

Mens Bitcoin betragtes som en vare, argumenterer SEC for, at de fleste andre kryptovalutaer er uregistrerede værdipapirer, der skal være underlagt dens tilsyn.

Formanden for SEC, Gary Gensler, har dog ikke klart udtalt, om Ether er et værdipapir. Kryptoentusiaster er bekymrede for, at valutaen – og muligvis projekter baseret på Ethereum-blockchain – kan komme ind under myndighedens strenge og omkostningsrige regler.

Bloomberg News rapporterede i marts, at myndigheden havde anmodet virksomheder om information om transaktioner med Ethereum Foundation som led i en gennemgang af aspekter af Ether.

På Ethereum Foundations hjemmeside beskrives organisationen som en non-profit organisation dedikeret til at støtte Ethereum og beslægtede teknologier.

FMW/Bloomberg

Kommentarer læses og skrives, tryk her for at læse

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button