BitcoinDeFiEthereumKrypto News

Ether står stadig uden rekordhøjt i år: Coinbase-betragtning peger på mulig opstigning til “ukendte højder”

Ether underperformer Bitcoin, men forventes at stige i værdi

Ether, den næststørste kryptocurrency i verden, har endnu ikke sat rekord i år, modsat Bitcoin, der har oplevet en markant stigning. Selvom Ether har haft en imponerende værdistigning på 109,98% i de seneste 12 måneder og for øjeblikket handles til $3.854,91 pr. enhed, har den stadig undervurderet i forhold til Bitcoin. Coinbase, en amerikansk kryptobørs, mener dog, at Ether stadig har potentiale til at stige markant i værdi.

Coinbase-rapporten fremhæver flere faktorer, der kan drive en Ether-rally. En af årsagerne til den optimistiske vurdering er, at Ether ikke lider af store overhæng af udbud, som f.eks. token-frigørelser eller salgspress fra minearbejdere. Tværtimod har både staking og Layer-2-vækst vist sig at være betydelige og voksende faktorer for at reducere ETH-likviditet.

Ethereum har en stærk position inden for det decentrale finansområde (DeFi) og spiller en central rolle i sektoren. Ethereum Virtual Machine (EVM) og dens Layer-2-innovationer er afgørende for Ethereum-økosystemet, og teknologiske innovationer inden for dette område er imponerende ifølge Coinbase-teamet.

Desuden forventes godkendelsen af ​​US-Ether-Spot-ETF’er, der blev annonceret af SEC den 22. maj, at være en katalysator for Ether-prisstigninger. Markedet synes dog at undervurdere betydningen af denne godkendelse, hvilket kan skabe positive overraskelser i fremtiden. Coinbase forudser, at muligheden for at investere i Ether via ETF’er vil skabe en langsigtet efterspørgsel og drive Ether-priserne opad i månederne fremover.

Alt i alt ser det ud til, at Ether har potentiale til at stige betydeligt i værdi i de kommende måneder, på trods af sin underperformance i forhold til Bitcoin. Med en stærk position i DeFi-sektoren og positive forventninger til godkendelse af ETF’er, kan Ether være på vej mod en længere stigning i værdi.

Top  Mastercard åbner op for blockchain med transaktioner på 9 billioner euro og 3 milliarder kort

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button