BitcoinEthereumEthereum ClassicKrypto News

Ethereum Classic: Eine Analyse der vergangenen Jahre und Einblick in die Zukunft

Ethereum Classic: En uafhængig blockchain

Ethereum Classic (ETC) er en blockchain, der adskilte sig fra det oprindelige Ethereum-protokol efter en kontroversiel begivenhed. Efter et stort hack, hvor millioner af ETH blev stjålet på grund af en protokolfejl, stod Ethereum-samfundet over for en vigtig beslutning. Nogle ønskede at tilbageføre stjålne midler og løse sikkerhedsproblemer, mens andre ønskede at fortsætte blockchain uden ændringer. Dette førte til oprettelsen af Ethereum Classic.

Status for Ethereum Classic

I dag er Ethereum Classic en af de største blockchains efter markedsværdi, og den ligger aktuelt på 25. pladsen på CoinMarketCap. Der er stadig en betydelig handelsvolumen på over 100 millioner dollars dagligt. ETC var populær under den seneste bull run i 2021 og nåede en høj pris på omkring 180 dollars, inden den oplevede en korrektion til 13 dollars. Siden da har Ethereum Classic vist styrke og forsøgt flere gange at bryde modstanden på 45 dollars. Prisbevægelserne i ETC følger tæt med dem i Ethereum, med en korrelation på 0,87 over de sidste tre måneder.

Investorer i ETC

Investorer i Ethereum Classic tilhører en speciel gruppe, der også investerer i lignende kryptokurver som Bitcoin Cash og Bitcoin SV. Disse investorer er entusiaster, der tror på de tidlige principper og ideer inden for krypto. Handlende finder ETC attraktiv på grund af dens højere volatilitet i forhold til ETH og dens tilgængelighed på større børser. Mange handlende bruger Ethereum og Ethereum Classic til pair-trading, hvor de drager fordel af de relative prisbevægelser mellem de to kryptokurver.

Top  Bitcoin BSC im Presale kaufen - Lohnt sich der Umstieg auf die Proof of Stake-basierte Bitcoin Alternative?

Fremtiden for Ethereum Classic

Det er sandsynligt, at Ethereum Classic aldrig vil blive en betydelig blockchain med høj aktivitet. Da minedriften af ETC er koncentreret og begrænset, er der en risiko for sikkerheden og potentielt lange transaktionstider. Der er heller ingen store projekter, der bygger på ETC-blockchainen, hvilket betyder, at der ikke er nogen incitament for at bruge denne kæde. Styrken i Ethereum Classic ligger i dens eksisterende base af handlende og fans, der forbliver loyale over for blockchain og kryptokurver.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Få adgang til de seneste Ethereum Classic News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button