EthereumKrypto News

Ethereum: Den historie og funktion af den populære blockchain-protokol

Ethereum: Die Geschichte

Ethereum er eksisteret siden 2015, da det decentraliserede blockchain-protokol blev lanceret af Vitalik Buterin. En stor innovation var Smart Contracts, som er programmerbare kontrakter, der automatisk udføres.

Hvordan fungerer Smart Contracts?

Smart Contracts kan forenklet beskrives som betingelser, der er indlejret i en kontrakt. Nærmere bestemt er det “hvis-så-betingelser”. De automatiske kontrakter reagerer altid på en bestemt måde, når noget specifikt sker. Eksempler på mulige anvendelser er forsikringsbranchen eller sundhedssektoren.

Ether: Die Ethereum-Kryptowährung

Den kryptocurrency, der bruges på Ethereum blockchain, hedder Ether (ETH). Det er den native møntenhed for projektet. Gebyrerne, der pålægges for at sende Ether, kaldes gas-gebyrer. Denne pris angives i Gwei, som er en underenhed af Ether-mønten. 1 Gwei = 0,000000001 ETH.

Konsensusmekanismen

Blockchains fungerer uden en central myndighed; de er decentrale netværk. Derfor anvendes konsensusmekanismer for at sikre overensstemmelse i netværket. Siden 2022 har Ethereum brugt Proof-of-Stake-mekanismen til dette formål. Hvis man ønsker at støtte netværket ved hjælp af Staking, skal man deponere sine mønter (ETH) i en Smart Contract. Som belønning modtager man Ether.

Hvordan kan man købe Ether?

Der er flere måder at købe Ether på og dermed investere i Ethereum-projektet. Den mest almindelige metode er at bruge en mægler eller en børs. Man opretter en konto, overfører penge til denne konto og køber Ether. Det anbefales at opbevare Ether i en krypto-wallet for sikkerheden.

Hold dig informeret med Ethereum News

Top  Sådan handler du sikkert med Bitcoins

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button