EthereumKrypto News

Ethereum EIP-4844 Upgrade: Netzwerkanstieg und Prognose für den ETH-Kurs

Ethereum EIP-4844 Upgrade har succesfuldt ramt Sepolia-testnettet

Den populære Smart Contract-platform, Ethereum, har netop nået en vigtig milepæl med den vellykkede introduktion af Dencun-opgraderingen på Sepolia-testnettet. Dette skridt markerer en vigtig udvikling, da opgraderingen har til formål at sænke gasgebyrerne og forbedre netværkets samlede skaleringsevne. EIP-4844-upgraderingen, der tidligere blev implementeret på Goerli-testnettet, har nu også nået Sepolia og åbner døren for den endelige testnet-tilgængelighed på Holesky, som forventes at være klar den 7. februar.

Denne sekvens af implementeringer er afgørende for Ethereums udviklingsteam, da den udgør grundlaget for fastlæggelsen af en lanceringsdato for Dencun i Ethereum Mainnet. Ifølge Ethereum-ekspert Sassal.eth forventes dette at ske i marts.

Dencun-opgraderingen bringer betydelige forbedringer til Ethereum-netværket. Et af de mest bemærkelsesværdige træk er Proto-Danksharding, som sigter mod at sænke transaktionsomkostningerne, også kendt som gasgebyrer, og forbedre netværkets skaleringsevne. Dette fremskridt opnås gennem en ny datalagringsmekanisme kaldet “Blobs”, der sigter mod at behandle data betydeligt mere effektivt og omkostningseffektivt end den nuværende Calldata-metode.

Samtidig med Ethereums aktive udviklingsteam kan vi også se ændringer i netværksaktiviteten. Ifølge Blockchain-analyseplatformen Santiment interagerer cirka 484.000 ETH-adresser dagligt med netværket. Denne stigning i aktivitet støtter en voksende markedsandel for Ethereum og er en indikation på en stigende efterspørgsel og brug.

Denne øgede brug har også bidraget til en stigende netværksaktivitet og er en af hovedårsagerne til en stigende markedsandel for Ethereum.

EIP-4844 sigter mod at forbedre brugeroplevelsen og styrke Ethereums position som en førende blockchain-platform. Succesen med Dencun i Sepolia-testnettet er ikke bare en teknisk præstation, men bevis på Ethereums engagement og udviklernes konstante innovation og udvikling.

Top  Top-performing small cap coins: XDoge, Juicebox, and FukuToshi, but better alternatives to consider

Som Ethereum fortsætter med at fokusere på effektivitet, omkostningseffektivitet og skalering, markedsfører det sin rolle i den voksende verden af blockchain-teknologi. Ethereums popularitet som platform for udviklere og brugere er tydelig, og det ser ud til, at dets stigende netværksaktivitet snart vil blive afspejlet i Ethereum-kurset.

Uanset om du er en erfaren investor eller bare nysgerrig på at deltage i kryptomarkedet, kan det være værd at overveje Ethereum som en del af din portefølje.

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button