DeFiEthereumKrypto News

Ethereum-ETF’er er godkendt: Regulatorisk klarhed i USA?

Ethereum-ETFs godkendt mod forventning

I en uventet vending er Ethereum-spot-ETF’er blevet godkendt. Tidligere rapporter om undersøgelser fra den amerikanske børsmyndighed om Ether’s klassificering som værdipapir samt truende retssager mod Uniswap, Consensys og andre DeFi-apps havde pegede mod forestående problemer. Nu ser mange dog igen et lys for enden af den regulatoriske tunnel, delvist takket være nye lovforslag i USA.

Politisk støtte til krypto er fortsat sparsom

Men politiske vinde synes ikke at vende så hurtigt, som sektoren oprindeligt troede. Den siddende regering giver tilsyneladende ikke hurtige indrømmelser til den næsten forbudte branche, hvilket præsident Joe Bidens seneste veto mod ophævelse af en krypto-fjendtlig SEC-retning viser.

Udsigten til den fremtidige krypto-regulatoriske kurs i USA er derfor usikker. Dog har eksperter som Townsend Lansing fra CoinShares og Mathew Sigel fra asset-manageren VanEck bidt mærke i behovet for mere klarhed.

Hold dig informeret med Ethereum News

Top  Bitcoin-Kursen når højeste niveau siden 2021 - hvad er årsagen?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button