BitcoinEthereumKrypto News

Ethereum ETFs: Hvordan de påvirker markedet og hvad det betyder for investorerne?

Ethereum – det næste store skridt på kryptovaluta-markedet?

Ethereum har for nylig igen oplevet en stigende interesse. Efter at al opmærksomhed i det sidste år har været rettet mod Solana og SOL-kursen, kan ETH igen blive investorerens favorit i år – medmindre de er Bitcoin-maksimalister. Der er faktisk grund til håb for Ethereum. Der er nu tegn på, at den næststørste kryptovaluta efter markedsandel i år kunne være det bedre valg end både Bitcoin og mange andre Altcoins. Analytikere har allerede sat kursmål på 10.000 dollars, hvilket ville betyde en stigning på over 200 %.

Ethereum ETF’er som Gamechanger

Det store samtaleemne, når man taler om den mulige fremtidige udvikling af Ethereum, er naturligvis de Spot Ethereum ETF’er, der snart ventes at komme på markedet i USA. De amerikanske børsmyndigheder, SEC, har overraskende godkendt Ethereum ETF’er, så det vil ikke vare længe, før handlen går i gang. Bitcoin-kursen steg med næsten 60 % i de to måneder efter lanceringen af Spot Bitcoin ETF’er, og selvom det forventes, at ETH-fondene vil tiltrække mindre kapital, er markedsværdien her stadig markant lavere, så mindre kapital kan stadig have en betydelig indvirkning på kursen.

Institutionelle investorer, der vil investere i Ethereum via de børsnoterede fonde, vil bringe store beløb med sig, så det vil ikke vare længe, før der kommer milliardinvesteringer, ligesom det skete med Bitcoin ETF’er. Men det er ikke alt.

Angebotsschock bei Ethereum?

Selvom der skønnes, at op til 30 % af det totale Bitcoin-udbud allerede er gået tabt, da ejere ikke længere kan finde deres tegnebøger, er gået bort eller simpelthen ikke længere har adgang, gælder det samme for ETH. Ud over de tabte mønter er en betydelig større del af Ether mere eller mindre trukket ud af markedet, så den potentiale store efterspørgsel fra Ethereum ETF’er faktisk kan føre til en udbodssok.

Top  Standard Chartered Bank forventer positiv udsigter for Ethereum Spot ETF-godkendelse inden maj

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button