EthereumEthereum ClassicKrypto News

Ethereum (ETH) forventes at nå nye all-time highs på $8.000, siger kryptoanalytiker

Ethereum kan muligvis nå nye All-Time Highs

Ethereum (ETH) står muligvis over for en spændende tid, da en kryptoanalytiker forudsiger, at prisen på ETH kunne nå op til 8.000 USD og nå nye All-Time Highs. For at opnå dette ambitiøse mål er der dog nogle vigtige betingelser, som kryptowalutaen skal opfylde.

Analytikerens synspunkt

I en videopræsentation den 8. juni forklarede analytikeren Bluntz på Twitter de nødvendige betingelser for, at Ethereum kan nå nye højder. I øjeblikket befinder ETH/USD-parret sig tæt på sine seneste lavpunkter, hvilket antyder, at Ethereum måske nærmer sig sit lavpunkt i den nuværende nedadgående trend.

Ifølge Bluntz er det usandsynligt, at Ethereum vil stige direkte fra sit nuværende lavpunkt. Han påpeger, at kryptowalutaen sandsynligvis vil opleve yderligere nedadgående bevægelser, før den når målet på 8.000 USD.

Mønsterudvikling og ETF-nyheder

Bluntz nævnte desuden, at gennemførelsen af et trebølget korrekturmønster kaldet “ABC” vil signalere afslutningen på Ethereums nedadgående trend og begyndelsen på en stærk opadgående bevægelse.

En af hovedårsagerne til markedets optimisme med hensyn til prisscenarier for Ethereum er den forestående lancering af Spot Exchange-Traded Funds (ETF’er) for Ethereum. Bluntz afslørede, at introduktionen af disse ETF’er sandsynligvis vil føre til en betydelig stigning i ETH’s pris. Dog advarede han om, at denne stigning ikke nødvendigvis vil ske øjeblikkeligt og bemærkede, at værdien af kryptowalutaen muligvis vil falde i forbindelse med ETF’ens indførelse, før den stiger igen.

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button