BitcoinEthereumEthereum ClassicKrypto News

Ethereum fiel 4 % nach historischer Zulassung von Spot-Ethereum-ETFs in den USA

Ethereum falder efter historisk godkendelse af Spot-Ethereum-ETFs i USA

Mange investorer havde forventet, at godkendelsen af Spot-ETFs i USA ville have en positiv effekt på prisen på Ethereum, den næststørste kryptocurrency i verden. Imidlertid faldt prisen på Ethereum med 4 % umiddelbart efter den historiske godkendelse.

Reaktion på markedet

Efter nyheden om godkendelsen havde Ethereum en beskeden stigning på 1 %, men i løbet af de næste timer faldt prisen betydeligt. Fra 3.840 USD faldt prisen til 3.701 USD ifølge CoinGecko, hvilket svarer til et fald på 3,6 %. I løbet af de foregående 24 timer var faldet endnu mere markant, da prisen gik fra 3.926 USD.

Køb rygtet, sælg nyheden

Den negative reaktion på godkendelsen af ETFs minder om tidligere begivenheder, såsom da Spot-Bitcoin-ETFs blev godkendt tidligere på året. Bitcoin oplevede også et fald efter godkendelsen, før det gradvist steg til nye rekordpriser.

Fremtidige forventninger

Mens markedet reagerede negativt på Ethereum’s pris umiddelbart efter godkendelsen af Spot-ETFs, forventer nogle eksperter stadig en positiv udvikling fremover. En prognose fra Standard Chartered antyder, at godkendelsen af Ethereum-ETFs vil legitimere sektoren yderligere og potentielt have en positiv indvirkning på Bitcoin’s pris.

Konklusion

Selvom Bitcoin og Ethereum oplever kortsigtede prisfald efter godkendelsen af Spot-ETFs, kan dette være en midlertidig reaktion. Historisk set har tidligere godkendelser af ETFs ført til en stigning i prisen på kryptocurrency, når markedet har haft tid til at absorbere nyheden og tilpasse sig den nye virkelighed. Det vil være interessant at se, hvordan priserne udvikler sig i de kommende uger.

Top  Bitcoin stiger til $35.000, da forventningen om godkendelse af Bitcoin Exchange Traded Funds (ETF) i USA vokser. Analytikere spår yderligere opadgående bevægelser og muligvis en Short Squeeze i den nærmeste fremtid.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Få adgang til de seneste Ethereum Classic News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button