BitcoinEthereumEthereum ClassicKrypto News

Ethereum forventes at overhale Bitcoin inden 2024: JPMorgan-analytikere fremsætter optimistisk prisprognose

Ethereum forventes at overgå Bitcoin inden 2024

Eksperter fra JPMorgan forbliver generelt forsigtige med hensyn til kryptomarkedet, men de forudsiger, at Ethereum vil overgå Bitcoin og andre digitale valutaer i markedsprisudviklingen inden 2024. Dette bullish outlook for Ethereum afspejler en speciel perspektiv inden for institutionen, der peger på et unikt potentiale og gunstige fremtidsudsigter for Ethereum sammenlignet med andre digitale aktiver, selv i en generelt forsigtig holdning over for det bredere krypto-landskab.

Ethereum forventes at vinde markedsandele tilbage i 2024

I en nyligt offentliggjort note udtrykte et hold af analytikere ledet af Nikolaos Panigirtzoglou forventningen om, at Ethereum (ETH) vil vinde sin betydning og markedsandel tilbage inden for det næste år. “Vi tror, at Ethereum vil vinde markedsandele inden for krypto-økosystemet igen næste år,” skrev Panigirtzoglou i en note. Analytikerne understregede den centrale rolle, som det kommende EIP-4844-opgradering vil spille. Dette afgørende opgradering, der forventes at blive implementeret i første halvdel af 2024, vil medføre betydelige forbedringer af Ethereum-netværksaktiviteten.

Flere eksperter forudser et 5x prisstigning for Ethereum

Optimistiske prognoser for Ethereum deles ikke kun af JPMorgan, men også af Standard Chartered, som tidligere har udtalt, at Ether inden for få år kunne opleve en stigning på 400 %, efterfulgt af en mere holdbar opadgående bevægelse mod $35.000. Geoff Kendrick, leder af FX Research, West, and Digital Assets Research, udtrykte synspunktet om, at Ether’s opadgående trend i forhold til Bitcoin muligvis vil udvikle sig langsommere, men at Ethereum på sigt vil opnå en højere pris-multiplikator end Bitcoin.

Top  Udviklingen af Bitcoin, Ethereum og andre kryptovalutaer på eftermiddagen: Se de seneste kursændringer

Ethereum-prisudsigter baseret på Layer-2-netværk og stigende efterspørgsel

Layer-2-netværk på Ethereum forventes at profitere af en forøget midlertidig datarum, hvilket vil øge netværkstransmissionen og reducere transaktionsafgifterne. Samtidig forventes efterspørgslen efter Ether at stige i takt med opdagelsen af nye applikationer og stigende trends inden for kryptokurver. Den mest almindelige anvendelse af Ethereum er f.eks. NFT-transaktioner, som forventes at stige.

På tidspunktet for artiklen handles Ethereum til $2.275, hvilket svarer til en stigning på 4,48 % inden for de seneste 24 timer.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Få adgang til de seneste Ethereum Classic News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button