Krypto News

Ethereum-Futures ETFs kommer snart på markedet, da Bitwise Asset Management ændrer sin Bitcoin-ETF og bekræfter starten af ​​handlen den 2. oktober

Bitwise Asset Management annoncerer lanceringen af Ethereum ETFs

Bitwise Asset Management har ændret deres ansøgning om en “direkte” Bitcoin Exchange Traded Fund (ETF) og har bekræftet, at handlen for to Ethereum-futures (ETH) baserede ETFs vil begynde den 2. oktober.

Virksomheden har nu meddelt, at handlen for Bitwise Ethereum Strategy ETF og Bitwise Bitcoin and Ether Equal Weight Strategy ETF vil begynde på den pågældende dato. Bitwise har forklaret, at denne beslutning giver private investorer adgang til Ethereum-futures fra den indflydelsesrige Chicago Mercantile Exchange (CME).

Ifølge Chief Investment Officer i virksomheden, Matt Hougan:

“Ethereum tilbyder flere porteføljemuligheder sammenlignet med Bitcoin. Nogle investorer ser Ethereum som et alternativt finansielt produkt, mens andre ser det som en konventionel vækstinvestering, der kombinerer egenskaber fra begge.”

Flere virksomheder, der venter på godkendelse af en direkte Bitcoin ETF, har også kastet sig ind i kampen om Ethereum ETFs. Cointelegraph rapporterede for nylig, at Asset Management-virksomheden Invesco også undersøger muligheden for at indføre en produkt ved navn Invesco Galaxy Ethereum ETF.

Bitwise, BlackRock, Invesco og Valkyrie venter stadig på godkendelse af deres ansøgte Bitcoin ETFs fra det amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC), der på grund af den truende stillstand i den amerikanske regering har udskudt deres beslutning igen.

Derudover kan udfaldet af Grayscale-sagen, der sigter mod at omdanne Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) til en Bitcoin ETF, have indflydelse på, hvornår SEC træffer en beslutning om godkendelse af direkte Bitcoin ETFs. Den 29. august banede en amerikansk domstol vejen for godkendelsen af Grayscales direkte Bitcoin ETF ved at afvise myndighedernes indsigelser mod omdannelsen af GBTC.

Top  Ethereum: Erhöhte Volatilität durch rasantes Netzwerkwachstum und Verhalten der "Wale"

I mellemtiden har Bloomberg-analytiker James Seyffart offentliggjort den fulde liste over ni Ethereum-futures ETFs, der forventes at få en accelereret godkendelse fra SEC til deres lancering den 2. oktober 2023.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button