EthereumEthereum ClassicKrypto News

Ethereum-Gasgebühren erreichen Spitzenwerte: Hype um ERC-404 Token-Standard treibt Preise nach oben

Ethereum-Gasomkostninger når historiske højder

Am 9. februar steg gasomkostningerne i Ethereum-netværket til en gennemsnitlig topværdi på 70 gwei, hvilket svarer til 60 dollars for en standardtransaktion. I spidsen nåede gasomkostningerne endda 377 gwei, en værdi der ikke er blevet nået siden maj 2023.

Flere faktorer har bidraget til de stigende gasomkostninger, men den vigtigste årsag var hypen omkring ERC-404-tokenstandarden. Denne spænding har ført til en betydelig stigning i handelsaktiviteter, især med projekter som Pandora og DeFrogs.

Disse og andre ERC-404-initiativer har alene i den seneste uge genereret en handelsvolumen på over 600 millioner dollars, ifølge krypto-datenaggregatoren Birdeye. Siden dens introduktion har Pandora oplevet bemærkelsesværdig vækst, med en værdiforøgelse på over 6.100% og et handelsvolumen på mere end 474 millioner dollars.

ERC-404 sigter mod at forbinde ERC-721 ikke-fungible tokens (NFTs) med ERC-20 tokens for at muliggøre oprettelsen af fraktionerede NFTs. Dette tillader flere brugere at ejere en enkelt NFT og bruge deres andel til handel eller som sikkerhed for lån.

Denne uofficielle decentrale arkitektur forsøger at kombinere egenskaberne fra begge sektorer og giver udviklere mulighed for at præge fraktionerede NFT-samlinger, som brugere kan handle på åbne markeder som Uniswap.

Selvom standarden i øjeblikket er uofficiel og derfor ikke anerkendt af Ethereum Foundation, er der rygter om et forslag, der vil ændre dette og låse yderligere funktioner som Staking op.

Selvom standarden er uofficiel, har den allerede tiltrukket stor opmærksomhed i kryptosamfundet. Udviklerne af Pandora arbejder aktivt på at optimere gasomkostningerne forbundet med ERC-404-transaktioner.

Ifølge PopPunk, medstifter af Gaslite, forbruger en ERC-404-token cirka tre gange så meget gas som en gennemsnitlig NFT-transaktion.

Top  Litecoin Hash-Rate sinkt nach Halbierung, während Preise stabil bleiben

Den 9. februar oplevede Ethereum-netværket en markant stigning i aktivitet, primært drevet af den øgede brug af det decentrale udvekslingsprotokol Uniswap. Data viser, at en betydelig del af det i denne periode brændte Ethereum skyldes aktiviteter på Uniswap.

Denne øgede aktivitet på Uniswap kan tilskrives det høje handelsvolumen af projekter som Pandora og DeFrogs samt andre ERC-404-projekter. Ifølge krypto-aggregatoren Birdeye genererede disse projekter sammen et handelsvolumen på over 600 millioner dollars i den seneste uge.

Under en Reddit ask-me-anything (AMA) arrangeret af Ethereum Foundation’s forskningsteam den 10. januar, påpegede Ethereum-medstifter Vitalik Buterin, at gasgrænsen ikke var blevet hævet i næsten tre år. Buterin mente, at en beskeden stigning af gasgrænsen selv i denne periode var passende.

Han foreslog, at en sådan stigning kunne føre til en grænse på omkring 40 millioner. Kort efter grundlæggelsen af Ethereum i 2015 var den gennemsnitlige gasgrænse omkring 3 millioner, men den er steget med tiden i takt med netværkets brug og accept.

Hold dig informeret med Ethereum News

Få adgang til de seneste Ethereum Classic News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button