BitcoinDeFiEthereumKrypto News

Ethereum gegen Bitcoin: Knapper Vorsprung für ETH?

Bitcoin og Ethereum er de to mest værdifulde kryptokurser i verden og dominerer tilsammen omkring to tredjedele af det samlede kryptomarked. Markedsdominansen er imponerende. BTC og ETH er to grundlæggende investeringer med forskelligt fokus. Der spekuleres ofte i det såkaldte Flippening, hvor Ethereum kunne overhale Bitcoin i markedsandel. Men på det seneste har Bitcoin klaret sig markant bedre end Ethereum, hvilket har dæmpet forhåbningerne om en ændring af hierarkiet. Mens Bitcoin har styrket sin position som markedsleder, har Ethereum på sammenligningens område klaret sig langt dårligere.

Ikke desto mindre er der også positive nyheder for alle Ethereum-tilhængere – for i den følgende metrik ligger ETH stadig foran.

Ethereum knapper end Bitcoin: Bullish?

For at vurdere dette ser vi på Supply on Exchange. Denne metrik angiver andelen af Ethereum og Bitcoin, der opbevares på centraliserede børser. I øjeblikket er 10,31% af det samlede Ethereum-udbud på børser, mens 15,04% af Bitcoin-udbuddet ligger der. Når der er færre mønter på børserne, tyder det på, at der er mindre salgspres. Den direkte handelsmængde er knap. Mange ETH er låst i langsigtede tegnebøger, i Staking eller DeFi.

Da mængden af Ethereum på børserne dog er steget lidt, kan det være et bearish signal, ifølge den lokale analytiker. For flere investorer forbereder muligvis deres mønter til salg. Dette kunne indikere kortvarigt salgstryk og prisjusteringer.

Ethereum kan i dette scenarie stadig klare sig bedre end Bitcoin, da udbuddet på børserne her er mindre. Her har ETH ved introduktionen af Ethereum 2.0 og staking skabt flere incitamenter til langvarig besiddelse, hvilket kan reducere salgspres. Diskrepansen mellem Bitcoin og Ethereum på børserne er i øjeblikket tydelig.

Top  HBAR-Token-Preis stürzt ab: Ist Hedera Hashgraph auf dem absteigenden Ast?

Alligevel er Ethereum stadig i nedadgående trend i forhold til Bitcoin, på trods af de lavere beholdninger af Ethereum på centraliserede børser. Knapheden alene er i øjeblikket ikke nok til at indlede en bæredygtig genopretning. Der kræves en klar vending, før Ethereum igen kan vinde over Bitcoin. Udbuddet er knapt, men efterspørgslen er ikke tilstrækkelig.

Ethereum Alternative: PEPU over 17 Mio. $ – bedste presale i 2024?

Mange krypto-investorer er konstant på udkig efter projekter, der går ud over korte hype og tilbyder langsigtet vækstpotentiale. Et af disse lovende projekter er Pepe Unchained, som ønsker at etablere sig på Meme-Coin-markedet. Til dette kombinerer Pepe Unchained et meme-branding med en klar strategisk retning. Projektets presale var allerede en massiv succes og kunne tiltrække over 17 millioner dollars i kapital.

Pepe Unchained adskiller sig fra mange andre Meme-Coins ved at introducere en egen Layer-2-blockchain, som sigter mod markant at øge transaktionseffektiviteten. Denne teknologi er specielt udviklet til at løse de hyppige problemer med høje gasgebyrer og langsomme transaktionstider. Med denne teknologiske innovation tilbyder projektet ikke kun en løsning på eksisterende udfordringer, men skaber også direkte værdi for sine brugere. I fremtiden forventes der at opstå et alsidigt mem-økosystem baseret på Layer-2.

Endnu en hjørnesten i Pepe Unchaineds strategi er udviklingen af en decentraliseret børs, der sigter mod at imponere med lave transaktionsomkostninger og høj gennemsigtighed. Ved hjælp af en blockchain-udforsker sikres yderligere sikkerheden. Brugerne kan her på L2 spore alt. Derudover planlægger Pepe Unchained et omfattende krypto-økosystem. Dette skal understøttes af et udviklerstøtteprogram, der stiller finansielle midler til rådighed for innovative projekter. Dette skal resultere i diverse dApps på Pepe Unchained og drive efterspørgslen.

Top  Udsigten til godkendelse af spot Ether ETFs øger spændingen på markedet

Interesserede investorer kan deltage via den officielle hjemmeside ved at tilslutte deres tegnebog og bytte ETH, USDT eller BNB til PEPU-token.

Bemærk: Investering er spekulativ. Ved investering er din kapital i fare. Denne hjemmeside er ikke beregnet til brug i retsordninger, hvor den nævnte handel eller de nævnte investeringer er forbudt, og skal kun bruges af personer og på lovlig vis. Din investering er måske ikke egnet til investorbeskyttelse i dit land eller din bopælsstat. Gør derfor din egen due diligence. Denne hjemmeside er gratis tilgængelig for dig, men vi kan muligvis få provisioner fra de virksomheder, vi tilbyder på denne hjemmeside.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button