EthereumKrypto News

Ethereum i svært position, mens markedet mister terreng

Ethereum kæmper med tab og manglende interesse

Den brede markedstendens er negativ i de seneste 24 timer med et fald på omkring 1,7 %. Både Bitcoin og Ethereum oplever aktuelt et fald på omkring 1,9 % og bevæger sig dermed i takt. Ethereum har dog fortsat mistet terræn i forhold til Bitcoin. På ugentlig basis er tabet for Ethereum rundt regnet 5 %. ETH faldt nyligt under 1.600 $. Der er simpelthen manglende interesse for den anden mest værdifulde kryptocurrency i verden. De godkendte Ethereum Futures ETF’er har heller ikke formået at skabe nyt buzz på markedet.

Analytikere ser en mulig positiv udvikling

Til trods for dette ser nogle analytikere udviklingen med en vis optimisme. Ifølge dem er der gode chancer for, at den seneste nedadgående bevægelse vil fjerne svagt kapital fra markedet og langsomt, men sikkert positionere Ethereum til en bullish kursudvikling.

Santiment-analytikere har analyseret faldet til 1.570 $. Der har været øget diskussion om Ethereum på det seneste, og ETH er blevet et kontroversielt emne på kryptomarkedet. Analytikerne henviser her til gasafgifterne i Ethereum-netværket, som er på det laveste niveau i 2023. Tradere viser utålmodighed, men det stigende bearish sentiment kunne være den nødvendige ingrediens til en vending.

🗣️ #Ethereum har ramt $1,570, og kryptoens næststørste markedskapital er blevet et stadig mere kontroversielt emne. Med aktuelt det laveste afgiftsniveau i 2023 viser tradere utålmodighed. Det stigende bearish sentiment er et godt tegn på en kommende vending. pic.twitter.com/7JJaiiSZSo

— Santiment (@santimentfeed) October 9, 2023

Det er også positivt, at investorer i stigende grad akkumulerer USDT. Den stigende aktivitet på Tether’s on-chain indikerer historisk set, at investorer positionerer sig til fremtidige køb – udover Bitcoin vil det sandsynligvis primært gælde Ethereum. Markedsdominansen ligger aktuelt stadig på 17,8 %.

🤑 #Tether oplever en stigning i on-chain aktivitet, hvor aktive adresser når det højeste niveau i tre måneder, primært på grund af stigende indbetalinger på børser. Der er også sket opkøb af wallete med $1M-$10M i $USDT. Begge tegn tyder på interesse for fremtidige køb. pic.twitter.com/cuDKWCnJwt

— Santiment (@santimentfeed) October 10, 2023

Ethereum-prognose: Dette kursniveau er afgørende

Ifølge CoinMarketCaps data handles Ethereum aktuelt til $1.557. Der har været en periode med konsolidering i den seneste time. Nu er spørgsmålet, om Ethereum kan holde fast i dette kursniveau. ETH handles i øjeblikket tæt på dets laveste niveau i løbet af de seneste 24 timer. Der er endnu ikke opnået en bund dannet inden for samme handelsdag.

Top  Hvad sker der på kryptomarkedet: Bitcoin, Dogecoin og Solana mister værdi

Kryptoanalytikeren @ali_charts har identificeret en kritisk kurszone. En daglig afslutning under $1.530 kan antyde en massiv korrekturbevægelse ifølge ham:

Ethereum svæver over en kritisk støttezone. Hold øje, da en daglig afslutning under $1.530 kan signalere en skarp korrektion for $ETH. pic.twitter.com/5qLuXTXOtr

— Ali (@ali_charts) October 10, 2023

Den bearish vurdering af Ethereum understøttes i øjeblikket af kryptohvalernes adfærd. Transaktionsadfærden har været entydigt bearish på det seneste. Siden prisstigningen tidligere på året har hvalerne solgt deres Ether på markedet. Selv i den klare korrekturbevægelse i de sidste par uger har der ikke været nogen tendensændring. Hvalerne er stadig tilbageholdende med at akkumulere ETH.

Siden februar 2023 har #Ethereum-hvalerne udnyttet stigende priser ved at afhænde eller redistribuere over 5 millioner $ETH – svarende til ca. $8,5 milliarder.

Bemærkelsesværdigt fortsætter denne salgstrend uden aktuelle tegn på en ændring mod ophobning af #ETH. pic.twitter.com/Oz3Lct3hbL

— Ali (@ali_charts) October 9, 2023

Ethereum-alternativ: ETH bearish, BTCMTX bullish

Mens sentimentet og prognoserne for Ethereum har været mere bearish på det seneste, ser det helt anderledes ud for Bitcoin Minetrix (BTCMTX). Da en vending forventes at tage længere tid for Ethereum, kunne kryptoinvestorer muligvis overveje at diversificere med henblik på at opnå kortvarigt markedsafvigende afkast.

En stigende mængde kryptoeksperter har udtalt sig positivt om BTCMTX i løbet af de seneste dage.

Bitcoin Minetrix er en decentraliseret og tokeniseret løsning for cloud-mining af Bitcoin, som sigter mod at imødegå den stigende centralisering. Private investorer forventes at kunne mine Bitcoin profitabelt igen i fremtiden. Der er allerede blevet indsamlet over en million $ i pre-salget, hvilket tyder på en betydelig efterspørgsel. Den anerkendte pre-sale-analytiker Jacob Crypto ser et 10x potentiale for BTCMTX.

Top  Altcoin-Liquiditet stiger markant i 2024: Hvad betyder det for investorerne?

I løbet af maksimalt fem dage og med en investorindsamling på under $500.000 vil der være en første prisstigning. Det kan derfor være værd for investorer at kigge nærmere på Bitcoin Minetrix snart.

Bitcoin Minetrix er en reklame og er ikke en del af de faktiske oplysninger til artiklen. Teksten er inkluderet i den oprindelige tekst og skal ikke medtages i artiklens oprettede version.

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button