BitcoinEthereumEthereum ClassicKrypto News

Ethereum kämpfer med Zentralisierung efter fald på liste over kryptovalutaer.

Ethereum i Problemer på Grund af Zentralisering og Langsom Udvikling

Ethereums marktkapitalisering er faldet med 1 mia. $ i forhold til Bitcoin på grund af faldende Wal-transaktioner, ETH-salg og den langsomme implementering af ETF’er. Vitalik Buterin har rejst bekymringer om centralisering efter skiftet til Proof-of-Stake, hvilket bidrager til ethvert vedvarende problem for Ethereum.

Efterspørgslen efter ETH er faldet markant siden 2021 Bull Run, hvilket har reduceret nettets likviditet og tiltrækningskraft for store investorer. Buterin påpeger, at den nuværende struktur kan føre til centralisering af bestemte opgaver.

Desuden har Ethereum Foundation solgt omkring 336.000 ETH (ca. 906,3 mio. $) de seneste fire år, hvilket har påvirket aktivet negativt. De tre faktorer bag ETH’s nedgang i 2024 inkluderer faldet på 70% i Wal-transaktioner, ETH-salg på over 1 mia. $ under markedets opgang og en acceptrate på 85% mindre end Bitcoin ETF’er.

Ethereums markedsandel er faldet på grund af tendensen mod centralisering. Selvom Altair-opgraderingen er planlagt til oktober, er Ethereum’s marktkapitalisering en billion dollar bag Bitcoin ved udgangen af oktober 2024. Overgangen til Proof-of-Stake har rejst bekymringer om centralisering, da kun store stakere kan opnå den krævede minimumsbetaling på 32 ETH.

Dette har ført til dominans af store validatorer, hvor to blokbyggere, Beaverbuild og Titan Builder, validerede 88,7% af blokkene i oktober 2024. Buterin har introduceret en ny roadmap for at minimere disse risici og adressere centraliseringsbekymringerne, mens investorer venter på yderligere udviklinger i 2025.

På skrivetidspunktet handles Ethereum til $2.635,43 ifølge CoinMarketCap, med en nedgang på 3,97% på dagen og en stigning på 0,50% i den seneste uge.

Hold dig informeret med Ethereum News

Få adgang til de seneste Ethereum Classic News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button