EthereumKrypto News

Ethereum kämpft weiterhin darum, 1.600 US-Dollar-Marke zu durchbrechen: Weitere Rückgänge nicht ausgeschlossen

Ethereum kæmper for at bryde 1.600 dollars niveau

Ethereum-prisen fortsætter med at kæmpe for at bryde niveauet på 1.600 dollars og står over for mulige yderligere tilbageslag. Selvom ETH er lykkedes at komme sig fra sit lavpunkt på 1.530 dollars og overskride modstandsniveauerne på 1.560 og 1.580 dollars, er prisen fortsat tæt på det vigtige modstandsniveau på 1.620 dollars.

Nye tilbageslag kan være på vej

ETH-kursen ligger i øjeblikket under niveauet på 1.600 dollars og det 100-timers glidende gennemsnit (SMA). På ETH/USD timeskalaen dannes der en stor nedadgående trendlinje med modstand nær 1.600 dollars. Hvis prisen fortsætter med at have svært ved at bryde 1.620 dollars niveauet og opnå en lukning over dette niveau, kan det føre til yderligere tilbageslag.

Mulige støtteniveauer

Den næste vigtige støtte ligger nær niveauet på 1.550 dollars, efterfulgt af niveauet på 1.530 dollars og den potentielle støtte ved 1.500 dollars. Et gennembrud under niveauet på 1.530 dollars kan endda sende prisen mod niveauet på 1.440 dollars.

Tekniske indikatorer og fremtidige muligheder

De tekniske indikatorer viser, at MACD for ETH/USD langsomt vinder momentum i den nedadgående zone, og RSI’en ligger nu under det 50-mark. Dog kan en lukning over modstandsniveauet på 1.620 dollars drive prisen mod modstandsniveauet på 1.670 dollars.

Konklusion

Alt i alt har Ethereum svært ved at bryde niveauet på 1.600 dollars og står over for muligheden for yderligere tilbageslag. Handlende og investorer bør holde øje med de vigtige støtte- og modstandsniveauer for at følge Ethereum’s prisudvikling.

Top  Kryptokurser faldt kraftigt om tirsdagen: Bitcoin, Ethereum, Litecoin og flere andre digitale valutaer ramt af nedgang.

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button