ChainlinkEthereumKrypto News

“Ethereum-Killer” Solana lancerer Airdrop af ny token “LFG” – Vær opmærksom på falske sider og svindel!

Ethereum-Killer Solana gør alvor af at udfordre den største Smart Contract-platform. Med en stigning i kursen og netværksvæksten har platformen fået sin stempel som en potentiel rival til Ethereum. Nu forsøger man at indhente yderligere brugere og formindske afstanden til Ethereum med en planlagt Airdrop af det nye token LFG, hvor LFG står for “Less Fees and Gas” – en direkte konkurrence til de ind imellem dyre transaktionsgebyrer på Ethereum-netværket.

Vær dog opmærksom på, at der kan være falske sider i forbindelse med tilmeldingen til Airdrop. Der er rapporteret om en bruger, der blev snydt for 125.000 StEth, da han forsøgte at deltage i LFG Airdrop. Han blev narret via en phishing-link på en Medium-artikel. Selv projektet advarer om falske konti, der udgiver sig for dem og råder folk til at være forsigtige med svindlere.

LFG er i dobbelt forstand et stik mod Ethereum. Navnet tager ikke kun fat i Ethereums problemer med skalerbarhed, men det kræver også, at brugere har brugt mindst 4.269 dollars på gas-gebyrer og interageret med mindst en gængs ETH-protokol for at kvalificere sig til Airdropen.

I alt er 387.000 tegnebøger berettigede til at modtage de 400 milliarder LFG-tokens, der er reserveret til Airdrop. Tilmeldingsperioden slutter om en måned, og alle ubrugte LFG-tokens vil blive brændt efter denne periode. Over 45.000 tegnebøger er allerede tilmeldt Airdropen.

Hold dig informeret med Ethereum News

Find Chainlink News og opdateringer her

Top  Bitcoin Frontier Fund katalyserer utviklingen med Ordinals: Se en oversigt over de nye projekter i porteføljen

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button