EthereumKrypto News

Ethereum Kurs fällt unter 3.000 Dollar – Anleger hoffen auf geldpolitische Hinweise

Ethereum Kurs faldet under 3.000 Dollar – Hvad er vigtigt for investorerne nu

Det næststørste kryptoasset på markedet, Ethereum (ETH), oplevede midt på ugen et fald på omkring 1,50 procent til under 3.000 dollars pr. enhed. Efter den seneste opadgående bevægelse håber investorerne nu på yderligere pengepolitiske indikationer. Den kommende offentliggørelse af nye inflationsdata for USA forventes snart at kaste sine skygger forud.

På ugentlig basis kan Ethereum-kursen stadig stige med over fire procent.

Glæde over US-arbejdsmarkedsrapporten aftager midlertidigt – Investorer håber på nye indikationer

Glæden over den amerikanske arbejdsmarkedsrapport fra sidste fredag er nu skiftet til en mere afventende holdning. Med usikkerheden om den fremtidige udformning af den amerikanske pengepolitik tager investorerne gevinst tirsdag. En svag jobrapport har i de seneste dage dæmpet bekymringerne om en restriktiv pengepolitik midlertidigt. Med kun 175.000 nye job skabt uden for landbruget blev der i april skabt markant færre nye job end forventet (243.000) i den største økonomi. I denne sammenhæng satser investorerne i stigende grad på, at den amerikanske centralbank måske vil sænke renten før end forventet.

CME-gruppens “Fed Watch Tool” anslår i øjeblikket en chance på cirka 50 procent for, at der vil være en første rentenedsættelse i september.

Fed-udtalelser forventes at give yderligere impulser – Offentliggørelsen af US-inflationsdata forventes snart at kaste sine skygger

Anleger ser frem til yderligere udtalelser fra nogle af Fed-repræsentanterne i løbet af denne uge for at få indsigt i den fremtidige udformning af pengepolitikken i USA. Ud over Fed’s vicechef Jefferson (kl. 17:00) kan Fed-guvernøren Cook (kl. 19:30) muligvis komme med indikationer onsdag.

Top  Donald Trump erklærer sig som redningsmand for kryptoindustrien - Hvad ligger bag hans pludselige kærlighed til Bitcoin?

På fredag vil investorerne være opmærksomme på retorikken fra guvernør Bowman (kl. 15:00), Goolsbee fra Chicago Fed (kl. 18:45) og vicepræsidenten for tilsyn Barr (kl. 19:30).

Næste onsdag offentliggøres der desuden nye inflationsdata for USA (kl. 14:30).

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button