BitcoinEthereumKrypto News

Ethereum Kurs kämpft um 3.000 Dollar – Anleger besorgt over Mulighed for Yderligere Salg

Bitcoin- og Ethereum-kurserne fortsætter med at kæmpe, mens investorer bekymrer sig over potentielle store salgsvåger. Ethereum-kursen kæmper for at holde sig over 3.000 dollars-niveauet, mens den på ugentlig basis oplever et fald på ca. 12 procent. Bitcoin har også set sit værdi falde med ca. 10 procent i samme periode.

Potentielle Anschlussverkäufe

Investorer holder øje med den tyske regerings mulige store salg og frygter yderligere værdifald. Den nuværende placering af kurserne under den 200-dages eksponentielle glidende middelværdi tilføjer yderligere bekymring og advarer langsigtede investorer.

Fed-Reden og US-Prisdata

Fed-verters tale og de kommende US-prisdata forventes at have stor indflydelse på markederne i den kommende uge. US-Prisdataen, herunder forbrugerpriser og producentprisindeks, vil være afgørende for at vurdere fremtidige inflationstendenser og signalere en sandsynlig rentenedsættelse fra Federal Reserve i september.

Anvendelse af Knock-out-Zertifikaten

For de, der forventer et fald i Ethereum-kursen, kan Put Knock-Out-Zertifikater være interessante, mens dem, der er bullish, kan overveje Call Knock-out-Zertifikater. IG tilbyder disse handelsmuligheder med forskellige Knock-out-niveauer for at imødekomme investorer med forskellige strategier.

Hvis du er interesseret i at handle Ethereum-kursen, kan du overveje at åbne et CFD-handelskonto og øve dig med et CFD-demokonto for at forbedre dine handelsfærdigheder.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Top  Bitcoin viser tegn på forsigtig opadgående tendens: Markedsstabilitet og potentielle nedadgående signaler

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button