EthereumKrypto News

Ethereum Kurs Prognose: Analyse der On-Chain-Daten und Ausblick auf zukünftige Entwicklungen

Ethereum Kurs Prognose: Udvikling af On-Chain Data og Fremtig Potentiale

I denne artikel dykker vi ned i Ethereum’s On-Chain dataudvikling sammenlignet med andre førende Layer-1 blockchain-projekter. Vi vil også diskutere de vigtigste faktorer, der forventes at påvirke Ethereum i den nærmeste fremtid samt hvor meget prisen på ETH potentielt kan stige i en bullish markedssituation. Fortsæt med at læse for at holde dig opdateret på Ethereum’s kursudsigter!

Udvikling af Ethereum’s On-Chain Data

Siden 2022 har Ethereum oplevet en markant reduktion i gebyrindtægterne, primært på grund af forskellige teknologiske forbedringer. Mens gebyrerne den 1. maj 2022 udgjorde op til 231,6 millioner USD og generelt lå omkring 46 millioner USD i løbet af året, er de nu faldet til blot 2 millioner USD.

Selv når man tager gebyrerne fra Layer-2-løsningerne i betragtning, er der stadig et fald i overskuddet. Med Layer-2-løsningerne ligger gebyrindtægterne på nuværende tidspunkt på 2,1 millioner USD, hvilket kun udgør 4,76 % af Ethereum’s samlede gebyrindtægter.

ETH fortsætter dog med at være på førstepladsen, selv uden Layer-2-løsningerne, foran Solana med 1,4 millioner USD. Dette har imidlertid resulteret i en markant lavere staking-rendite. Mens staking-renditten tidligere lå mellem 4 og 8,5 % i begyndelsen af 2023, er den nu kun 3,23 %.

Antallet af aktive brugere på Ethereum har formået at holde sig på et højt niveau, som sidst blev set i 2018. Ethereum er blevet overgået af mange andre blockchains alene, og aktiviteterne på ETH er i stigende grad flyttet over på Layer-2-løsningerne.

Konkret har Ethereum i øjeblikket kun 401.700 daglige aktive adresser, suppleret hovedsageligt af skaleringssløsninger som Polygon PoS med 1,5 millioner, Arbitrum med 579.400 og Base med 471.100 daglige lommebøger.

Top  Milliardenbetrug mit Kryptogeld: Onecoin-Gründer zu 20 Jahren Haft verurteilt

Ethereum Kurs Prognose

Ifølge Bloomberg-ETF’s Senior Analyst Eric Balchunas skulle Ethereum Spot-ETF oprindeligt være lanceret den 2. juli. Imidlertid er S-1-ansøgningerne fra formueforvalterne nu blevet sendt tilbage til revision. Ansøgerne har nu indtil den 8. juli til at revidere og indsende deres formularer på ny.

Derfor forventes Ethereum ETF’er tidligst at blive lanceret midt i juli og forventes at skubbe prisen yderligere op. Selvom den første del af den totrinsproces er blevet afsluttet med godkendelse af 19b-4-ansøgningerne. Markedet er nu delt mellem tidlig godkendelse og potentielle regulatoriske udfordringer. Ikke desto mindre forventes ETF’erne at øge efterspørgslen og prisen på Ethereum.

Konklusion

Ethereum har set store ændringer i sin on-chain data og staking-rendite på det seneste. Med spændende nye løsninger på Layer-2-fronten og forventningen om ETF-lanceringer, er fremtiden for Ethereum fyldt med potentiale. Følg med i udviklingen for at drage fordel af de kommende muligheder på markedet.

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button