BitcoinEthereumKrypto News

Ethereum-Kurs stagniert, aber Krypto-Wale stocken ETH-Bestände auf: Was steckt dahinter?

Ethereum: Trodsende kurs, men voksende interesse fra Krypto-Wale

Selvom Ethereum (ETH) -kursen har handlet på samme niveau som for tre år siden, har ETH-bestandene, som holdes af store investorer, tredoblet sig. På trods af den heftige volatilitet på krypto-markedet ser det ud til, at krypto-hvaler er upåvirkede af de seneste kursudsving og fortsætter med at holde fast i deres ETH.

Denne udvikling tyder på, at krypto-hvaler i stigende grad er overbeviste om, at Ether-prisen på lang sigt vil stige. Ved at akkumulere store mængder ETH viser disse hvaler, at de tror på både de løbende forbedringer af netværket og den stigende accept af Ethereum. Store ETH-besiddelser, som holdes af disse hvaler og trækkes tilbage fra det almindelige handelsmarked, reducerer det tilgængelige udbud. Dette kunne, med en uændret eller stigende efterspørgsel, positivt påvirke Ethereum-kursen.

Ethereum på Børser: Mere ETH trækkes væk sammenlignet med Bitcoin

Trenden med Ethereum og Bitcoin, der trækkes væk fra centraliserede handelsplatforme som Binance, Coinbase og Bitpanda, fortsætter. Ifølge de seneste data fra Glassnode er andelen af ETH, der ligger på alle børser, faldet markant fra over 16 procent i marts 2023 til 10,66 procent i maj 2024. Bitcoin viser en lignende, men mindre markant tendens, med et fald fra cirka 13 procent til 11,85 procent i samme periode. Denne udvikling afspejler dels investoreres voksende mistillid til sikkerheden på centraliserede børser. Mange investorer foretrækker at opbevare deres kryptovalutaer i sikrere hardware-wallets og med større sandsynlighed holde deres beholdninger langsigtet.

Top  Dommer planlægger at afholde juryretssag i SEC's sag mod Ripple Labs i 2024

Det større fald i ETH sammenlignet med BTC kan tyde på, at investorer fortsat i stigende grad bruger deres Ether inden for Decentralized Finance-verdenen for at drage fordel af udlån, staking og andre investeringsmuligheder. Denne tendens antyder, at investorer har en mere positiv langsigtet syn på Ethereum, drevet af de mange anvendelsesmuligheder af ETH.

Hvorfor Ethereum-kursen har svært ved at følge med disse fundamentalt positive udviklinger, og om det stadig er værd at investere i ETH, kan læses i vores seneste udgave af den gratis Ethereum Report.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button