BitcoinDeFiEthereumEthereum ClassicKrypto News

Ethereum Kurs stiger med 5 % og nærmer sig $4.000 – Er der en rally lige om hjørnet?

Ethereum Kurs erreicht 4.000 Dollar?

Den Ethereum Kurs naderer sig den psykologiske barriere på 4.000 US-dollar og har nået en dags høj på 3.950 US-dollar. Dette repræsenterer en betydelig stigning på 5 % i forhold til dagen før. Data viser, at ETH også nærmede sig dette prisniveau kort efter godkendelsen af Spot Ethereum ETFs den 23. maj.

Ethereum Analyse: Wird der Ethereum Kurs bis Juli 6.000 US-Dollar erreichen?

I den seneste uge har Ethereum oplevet en stigning på 27,5 %, hvilket er langt mere end Bitcoin (BTC), der kun havde en stigning på 3,8 % i samme periode. Analytikere har fremhævet en bekræftet bullish divergens og et breakout i en opadgående trend med stigende volumen, hvilket understøtter udbruddet.

Den markante ugentlige stigning i Ethereum-prisen har ført til forskellige forudsigelser fra branchens eksperter. Eksperter har forudsagt, at ETH-prisen endda kunne nå 4.500 US-dollar, før Spot-ETF’er overhovedet kommer på markedet. De bemærkede også, at næsten halvdelen af de adspurgte investorer havde allokeret mellem 0 % og 25 % af deres portefølje til ETH, hvilket tyder på en mulig underallokering på markedet.

Marktübersicht für das zweite Quartal 2024

Den seneste prisudvikling for Ethereum har haft betydelige konsekvenser for det bredere kryptokurrency-økosystem. Den samlede værdi af decentral finansiering (DeFi) er steget til et toårigt højdepunkt på 117 milliarder US-dollar, hvoraf Ethereum udgør 60 % af denne værdi. Derudover nærmer Ethereum’s Layer-2-netværk sig et fælles all-time high i samlet låseværdi og når cirka 47 milliarder US-dollar, som L2beat rapporterede.

Den spændte stigning på 5 % inden for en dag og den nærliggende 4.000-dollars barriere indikerer mulig opsving efter ETF-godkendelsen. Med stærke bullish signaler og branchens optimisme kan ETH fortsætte sin opadgående trend og måske nå nye all-time highs.

Top  Langsigtede investorer forbereder sig på den kommende bullmarked, da Ethereum-udbuddet på børserne er på det laveste niveau i otte år.

Den eftertragtede stigning vil føre til yderligere kryptokurrency-stigninger, især efter den vigtigste nyheder i den foregående uge. Godkendelsen af FIT21 (den nye selvstændige lovgivning), ETF-godkendelserne, lanceringen af crypto Visa-kortet af Eher.fi, lanceringen af nye trustfonde osv. Endelig spreder Trumps offentlige støtte til kryptokurver kun en positiv markedstemning blandt investorer og handlende.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Få adgang til de seneste Ethereum Classic News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button