BitcoinEthereumKrypto News

Ethereum Kursen stiger over 2.100 dollarsmærket – investorer håber på rentenedsættelse

Ethereum Kurs stiger over 2.100-Dollar-Marke – Anleger håber på Zinssenkungen

Nye spekulationer om rentenedsættelser både her og derovre i Atlanten fortsætter med at være til fordel for kryptovalutaer. Det er tilliden til globalt faldende kapitalmarkedsrenter, sammen med fantasier om godkendelse af en ETF-baseret investeringsmulighed baseret på spotpriser, der holder investorerne optimistiske. Håbets princip dominerer markedet endnu engang.
En mindre restriktiv pengepolitik fra de store centralbanker ville øge attraktiviteten af fastforrentede værdipapirer. Ether (USD) og lignende kan finde en ny grobund i håbet om en afslutning på rentestigningscyklussen.

Prispresset i Eurozonen aftager markant – spekulationer om rentenedsættelser styrkes

På baggrund af en træg økonomi og Den Europæiske Centralbanks (ECB) restriktive pengepolitik er inflationen i Eurozonen markant mindre steget. I november blev stigningen i priserne i den gamle verden skønsmæssigt angivet til 2,4 procent (sammenlignet med samme måned året før), hvilket er lavere end prognoserne på 2,7 procent og lavere end værdien for måneden før (2,9 procent).
Den vigtige kerneinflationsrate for ECB blev angivet til 3,6 procent og dermed også under de forventede skøn fra økonomerne i forvejen (3,9 procent). I oktober lå inflationen stadig på 4,2 procent.
Det aftagende prispresset giver muligvis ECB mindre overbevisende argumenter for at holde renteniveauet højt i fremtiden. Med det nuværende niveau på 4,5 procent, ligger basisrenten på det højeste niveau siden EU’s valutaunion blev etableret (1999).
Ikke mindst har de centrale udgifter til personlig forbrug i USA også allerede torsdag givet signaler om afslapning. Dataene i USA lå på 3,0 procent og dermed lige så høje som forventet (3,0 procent). I oktober lå værdien stadig på 3,4 procent.

Top  US-Regierung erobrer Bitcoin-guld fra cyberkriminelle: Hvordan skaber dette nye risici?

“Fed-Watch-Tool” forventer i stigende grad en rentepause den 13.12.

Det meget bemærkede “Fed-Watch-Tool” fra CME Group vurderer sandsynligheden for en rentepause på årets sidste møde i centralbanken den 13.12. til 99,4 procent, hvilket er markant højere end i går (97,1 procent). For en måned siden blev chancen vurderet til 79,5 procent.

Investorer forventes at gennemgå Powell-talen for pengepolitiske tegn

Det vil være af stor betydning for investorer i dag at bedømme en tale fra Fed-chef Jerome Powell kl. 16:00 med henblik på pengepolitiske tegn. Allerede tirsdag nærede Fed-direktør Christopher Waller håb om snarlige rentesænkninger.
“Inflationsraterne udvikler sig sådan, som jeg havde forestillet mig,” sagde Fed-guvernøren, der fungerer som en betydelig stemme i centralbanken, til den tænketank, American Enterprise Institute.
“Jeg bliver mere og mere sikker på, at politikken i øjeblikket er godt positioneret til at bremse økonomien og genoprette inflationen til 2 %,” sagde han, og også “temmelig sikker” på at opnå dette uden en kraftig stigning i arbejdsløsheden, der i øjeblikket ligger på 3,9 %.

ETF-håb forbliver det centrale emne

Det centrale emne på markedet er imidlertid de vedvarende spekulationer om en Bitcoin-spot-ETF i USA. Markedsdeltagerne venter stadig på endelig godkendelse af et tilsvarende investeringsprodukt. Emnet fungerer nu som en fast indslag.
Risikoappetitten blandt markedsdeltagerne forbliver åbenlyst høj, hvilket tendentielt kan tale for en fortsættelse af den seneste klatretur. Investorer kan snart rette fokus mod den psykologiske 2.500-dollarsmærke.

HANDLEMULIGHEDER MED KNOCK-OUT-CERTIFIKATER

Hvis man befinder sig på sælgersiden (Put) (f.eks. ISIN: DE000A23L2D9) og mener, at Ethereum-kursen vil falde i fremtiden, kunne Knock-Out-Certifikater fra IG med en knock-out-niveau over den nuværende charttekniske modstandszonen på 1.000 dollars blive interessante. Bullisk indstillede tradere (Call) (f.eks. ISIN: DE000A23WCH2) kunne derimod i omvendt forstand holde øje med knock-out-niveauer under 2.500 dollars.
Vil du selv handle Ethereum-kursen? Beslut dig for, om du vil indtage en lang eller kort position, og åbn din egen CFD-handelskonto eller øv dig med vores CFD-demokonto.

Top  Bitcoin-Interesse weltweit auf Tiefpunkt: Warum die Kryptowährung trotzdem interessant bleibt

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button