BitcoinEthereumEthereum ClassicKrypto News

Ethereum kursen støder på signifikant Fibonacci-understøttelse – Kan en opadgående vending være på vej?

Ethereum står over for signifikante Fibonacci-niveauer

Kryptomarkedet har været uroligt i de seneste dage, især for Ethereum. Efter at ETH-kursen blev afvist ved en vigtig modstandsniveau, ser det nu ud til, at den støder på betydelig Fibonacci-support.

Teknisk analyse i tageschart og 4H-chart

I tageschartet har Ethereum dannet et Death Cross, mens en stærk nedadgående trend har resulteret i en 18,2 % nedgang. Dog viser den aktuelle Fibonacci-support ved ca. 2.380 USD potentiale for en mulig bullish vending.

På den anden side afslører 4H-chartet en lignende tendens med bearish indikatorer som MACD-krydsninger og RSI-bevægelser mod overkøbte zoner.

Potentiale for yderligere fald

Til trods for muligheden for en bullish vending, indikerer analyser en potentiel nedadgående bevægelse på op til 13 %, før ETH støder på den næste signifikante støtte ved 200-ugers EMA på ca. 2.100 USD.

Det er også bemærkelsesværdigt, at MACD-indikatorerne viser bearish tegn på forskellige tidsrammer, hvilket kan antyde en mulig trendvending.

Ethereum mod Bitcoin

I forhold til Bitcoin befinder Ethereum sig stadig ved en vigtig Fibonacci-support på ca. 0,043 BTC. Selvom der er potentielt bullish potentiale, viser MACD og RSI bearish signaler, hvilket kan indikere en fortsat nedadgående tendens.

Samlet set viser tekniske analyser en udfordrende periode for Ethereum på både USD og BTC-markederne med tegn på bearish trends, der kan indikere yderligere fald i kursen.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Få adgang til de seneste Ethereum Classic News her

Top  Coinbase løser teknisk fejl og genopretter wallet balance

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button