BitcoinEthereumKrypto News

Ethereum Layer-2: Enorm vækst i brugerbasen og aktive adresser – hvad betyder det for fremtiden?

Ethereum opdatering med Proto-Danksharding forventes at sænke gebyrer betydeligt

Ethereums største opdatering siden Shapella, Dencun, er nu planlagt til sin første testnet-udgivelse den 17. januar 2024. Hvis alt går efter planen, forventes det at være operationelt i februar. Dencuns mål er at teste datalagringskapaciteten på Ethereum gennem såkaldt “Proto-Danksharding”, hvor såkaldte “Blob Spaces” tilføjes. Hvis opgraderingen lykkes, kan gebyrerne for Layer-2-rollups sænkes med op til 90 procent. Dette kunne sætte high-performance blockchains som Solana eller Avalanche i en udfordrende position med hensyn til effektivitet.

Ethereums Layer-2-netværk oplever stigende brugergrundlag

I 2023 har ethereums Layer-2-netværk set en konstant stigning. I december interagerede 2,8 millioner brugere med et eller flere Layer-2-netværk på Ethereum. Efter en lille pause i sommeren begyndte trenden igen med en markant stigning. Dette er kun den første af mange rekorder inden for disse metrikker i år.

Talrige aktive adresser på Layer-2-netværk

Den markante vækst i brugerbasen af Layer-2-netværkene korrelerer også med et nyt rekordhøjt antal dagligt aktive adresser i december. Også her ses en klar opadgående tendens i diagrammet, selv for den tilsyneladende “stille” hovedkæde (grå kurve). Den markante opblomstring i 2023 forventes at fortsætte i 2024.

Ethereums Layer-2-sektor fortsætter med at vokse, og forventningerne er høje med hensyn til den fremtidige effektivitet og brugerbasen. Yderligere oplysninger om Layer-2-sektoren på Ethereum findes i BTC-ECHO Ethereum-rapporten.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Top  Mt. Gox påbegynder udbetaling af Bitcoin og Bitcoin Cash til kreditorer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button