EthereumEthereum ClassicKrypto News

Ethereum Layer-2 TVL når Allzeithoch efter ETF-Godkendelse

I henhold til oplysningerne om Etherum, budgetter blev øget i Ethereum Layer-2-sektoren efter godkendelsen af en ETF. Total Value Locked (TVL) på disse netværk steg med 17% og nåede et All Time High på 47 milliarder dollars, ledet af Arbitrum med omkring 19 milliarder dollars, efterfulgt af Optimism og Coinbase Base.

I morgenrapporten finder man oplysninger om EZB’s cheføkonom, Lane, der indikerer en forestående rentenedsættelse, mens en Bitkom-undersøgelse viser, at hver niende tyske opstart forventer en konkurs inden for det næste år. Ifo Business Climate Index forbliver uændret på 89.3 point og signalerer fortsat usikkerhed i forskellige sektorer.

På trods af positiv modtagelse af Ethereum ETF-godkendelser påpeger Institutional-Money, at fordelene ikke er ensidige. Disse investeringsmuligheder forbliver hovedsageligt for amerikanske investorer og er ikke underlagt EU’s investeringsbeskyttelsesregler på grund af manglende diversificeringsregler i henhold til UCITS-direktivet.

Efter SEC’s seneste beslutning om Spot ETFs har Ether været i stand til at komme sig og overskride vigtige grænser, som rapporteret af IG Deutschland. Investorer skal dog vente tålmodigt på den endelige lancering af disse finansielle produkter på de relevante børser.

Hold dig informeret med Ethereum News

Få adgang til de seneste Ethereum Classic News her

Top  Ethereum-kursen stiger markant efter mulig tilladelse til Indexfonde fra US-Børsenaufsicht

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button