EthereumEthereum ClassicKrypto News

Ethereum-Mitbegründer Vitalik Buterin spendet 884.000 US-Dollar an Wohltätigkeitsorganisationen, während Memecoiner weiter Token an seine Wallet senden

Ethereum-Mitbegründer Vitalik Buterin fortsætter med at donere betydelige beløb til velgørende formål, efter at memecoin-udstedere har sendt tokens til hans tegnebog. I de seneste 10 dage har Buterin doneret 884.000 dollars til velgørenhedsorganisationer, mens han fortsætter med at konvertere memecoins til Ether.

Buterins Donationer til Velgørenhed

Buterins seneste salg omfattede memecoins som Moo Deng (MOODENG), Monsterra (MSTR) og ETHEREUM IS GOOD (EBULL) til en samlet værdi af 1,6 millioner dollars i Ether. Han har nu konverteret memecoins for 2,78 millioner dollars til Ether og doneret 884.000 dollars til velgørenhedsorganisationer.

Tidligere Velgørenhedsdonationer

Tidligere har Buterin doneret alle memecoins med tiermotiver til en Tierschutzfonds og har forpligtet sig til at donere alle 10 milliarder memecoin tokens til en organisation, der arbejder med teknologi til bekæmpelse af luftbårne sygdomme.

Buterins Kritik af Memecoins

Mens Buterin roser memecoin-udstedere for at sende tokens til velgørenhed, har han opfordret dem til direkte at donere pengene. Han har også kritiseret memecoins med kendisbilleder, der beriger kendte personer og tidlige investorer.

Profilering af Vitalik Buterin

Buterin er fortsat en aktiv deltager i kryptosfæren og har bidraget til designet af Ethereum’s Proof-of-Stake mekanisme. Han er blevet nævnt som en potentiel kandidat til Nobelprisen i økonomi for sit arbejde med at skabe en platform og en valuta samt hans bidrag til Ethereum’s udvikling.

Ved at fortsætte med at donere til velgørenhed og kritisere misbrug af memecoins viser Buterin sit engagement i at skabe en positiv indvirkning gennem kryptovaluta og teknologi. Meningerne om hans Nobelprisnominering viser også den anerkendelse, han har fået for sit bidrag til blockchain-teknologi og økonomi.

Top  Eksperter forudser global økonomisk nedtur efterfulgt af spektakulær stigning i Bitcoin-prisen

Hold dig informeret med Ethereum News

Få adgang til de seneste Ethereum Classic News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button