BitcoinEthereumKrypto News

Ethereum-Mitgründer erwartet baldige Zulassung von Ether-ETFs – SEC-Klage zeigt Erfolg

Joe Lubin

Ethereum-Vordenker Joseph „Joe“ Lubin har i 2015 grundlagt kryptofirmaet Consensys. Lubin har på det seneste rettet kritik mod den amerikanske finanstilsynsmyndighed, SEC, og har endda sagsøgt dem sammen med sit kryptofirma Consensys. Han anklager dem bl.a. for at forsøge at regulere kryptovalutaen Ether, hvilket også ville forhindre et tilsvarende ETF-produkt.

Til trods for uenighederne viser det sig nu, at Lubins kampagne måske har båret frugt. Analytikere vurderer, at SEC vil godkende Ether-ETF’er. “Vi er glade for at se, at de forskellige handlinger i de seneste måneder har ændret stemningen,” udtalte Lubin til Finance Forward og Capital under krypto-konferencen Dappcon i Berlin. Bag kulisserne er der samtaler mellem ETF-udbydere og tilsynet. “Vi er optimistiske med hensyn til en godkendelse,” udtalte Lubin, selvom tidspunktet stadig er uklart. Der er deadlines for to ETF-ansøgninger hos SEC den 23. og 24. maj.

Krypto bliver et tema i valgkampen

Rapporterne om mulig godkendelse af ETF’er har allerede ført til markante kursstigninger. Ethereum-kursen er steget med ca. 20% siden ugens begyndelse til 3450 euro. Starten på de første Bitcoin-ETF’er skabte global eufori. “Det kunne være et stort vendepunkt for kryptoindustrien,” sagde Lubin. I modsætning til Bitcoin falder antallet af Ethere, og Ethereum-teknologien tillader flere anvendelser i den nye finansverden.

Derudover viser det sig, at håndteringen af kryptovaluta i USA også bliver et emne i valgkampen. Kandidat Donald Trump har støttet kryptobransjen og søger donationer fra “krypto-hæren”. Præsident Joe Biden er derimod kritisk over for den nye teknologi. Ifølge Lubin er stemningen nu ved at skifte. “Det ville være politisk problematisk at fornærme kryptofolkene nu, fordi de er ret højrøstede,” udtalte Lubin. Den canadisk fødte Lubin grundlagde i 2015 virksomheden Consensys, som står bag den populære tegnebog Metamask.

Top  Altcoin-Saison: Diese 3 Coins könnten bald explodieren

Næste skridt

Det fulde interview med Joseph Lubin vil blive offentliggjort inden for de næste få dage på Finance Forward og Capital.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button