BitcoinEthereumEthereum ClassicKrypto News

Ethereum når 3.000 dollars-niveau for første gang i to år – vigtigt Dencun-Upgrade står for døren.

Ethereum rammer 3000 dollar: Dencun-Upgrade står for døren

Ethereum har netop nået en pris på 3.000 dollar pr. ETH på krypto-børserne for første gang i næsten to år. Denne milepæl blev sidst nået i april 2022, kort før Terra/LUNA-kollapset og den efterfølgende nedtur i kryptoindustrien som følge af den amerikanske renteændring.

Efter en periode med stærk vækst er Ethereum nu tilbage på 3.000 dollar-niveauet, cirka 40% under den hidtidige rekord på 4.891 dollar pr. ETH, som blev nået i november 2021, samtidig med at Bitcoin opnåede sit hidtidige all-time high.

Ethereum har haft en mindre vækst end Bitcoin det seneste år (74% mod 110%), men har de seneste måneder vist tegn på stærkere fremgang. Siden årsskiftet er ETH steget med 26%, mens Bitcoin er steget med cirka 18%. Dette tyder på, at der stadig er potentiale for “sølvet” inden for kryptovalutaer til at stige i løbet af året.

Dencun-Upgrade står for døren

I marts 2024, allerede næste måned, forventes Ethereum at gennemgå en vigtig opgradering – Dencun-Upgrade. Dette er en af de mest betydningsfulde udviklinger siden overgangen fra Proof of Work til Proof of Stake.

Dencun-Upgrade, som forventes at finde sted den 13. marts, sigter mod at forbedre netværkets skalering og effektivitet. Ifølge kryptoekspert Ed Prinz, vil opgraderingen fokusere på at forbedre netværksfunktionaliteten, især med hensyn til sikkerhed og dataforarbejdningseffektivitet. Omfattende tests på Holesky-testnetværket er blevet udført som forberedelse, og disse er forløbet succesfuldt.

Det kommende Dencun-Upgrade kan dermed vise sig at være et vendepunkt for Ethereum, når det kommer til netværkets evne til at skalere og være mere effektivt.

Top  Ethereum-Pris viser sig at have negative tegn, da den vinder nedadgående momentum under modstandsniveauer på $1.850 og $1.840

Kilder:

  • Trending Topics

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Få adgang til de seneste Ethereum Classic News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button