BitcoinEthereumKrypto News

Ethereum overhaler Bitcoin med massive gevinster for ejere

Ethereum overhaler Bitcoin med massive gevinster til ejere

Ethereum overgik den største kryptocurrency efter markeds kapitalisering og gav handlende en ugentlig gevinst på 16%. ETH-prisen nåede en 52-ugers høj på $2.931 mandag, mens altcoin nærmer sig sit mål på $3.000.

Desuden oplevede den anden største kryptocurrency efter markeds kapitalisering en stigning i åbent interesse på 5% mandag.

Ethereum-prisstigning til $3.000 sandsynlig

Ethereum-prisen ligger mandag på $2.908. Altcoin er i øjeblikket i en opadgående trend og er tæt på sit mål på $3.000. Ethereum har støtte på $2.720 og mærket på $2.500.

De grønne bjælker på Awesome Oscillator (AO) og Moving Average Convergence/Divergence (MACD) antyder, at Ethereum-prisen er i en opadgående trend.

Et dagslyslys under mærket på $2.720 kunne modbevise den bullish tese og føre til et fald til støtten på $2.500, før Ethereum-prisen genvinder sig. Eksperter har forudsagt en stigning til $4.000 inden den sandsynlige godkendelse af Spot Ethereum ETF.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Top  Bitcoin-Wale øger massivt deres beholdninger, mens børseksistens svinder ind. Truer en mangel? On-Chain-data giver svar.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button