EthereumEthereum ClassicKrypto News

Ethereum overvejer at reducere kravene til indsatsen: Vitalik Buterin ser mulighed for at sænke ETH-indsatser til 1 ETH med Orbit SSF.

Reduktion af ETH-staking til 1 ETH kræver SSF

I fremtiden ser Buterin endda kravet om staking falde til 1 ETH, hvis de etablerer orbit SSF eller single slot finality. Orbit SSF er en foreslået mekanisme til Ethereum-staking for at forbedre håndteringen af validatorgruppen. Det sigter mod at forbedre den økonomiske sikkerhed samtidig med at hastigheden af finalitet øges.

Ifølge Ethereum forskning kræves der mere databehandlingskraft i hver node, jo kortere tid der tillades for at opnå finalisering, da attestationsbehandling skal udføres hurtigere.

Ligesom minimumsindsatsen er fastsat til 32 ETH, blev tiden til finalisering på Ethereum sat til ~15 minutter. Orbit SSF blev angiveligt foreslået for at begrænse aktive validatorer og introducere validatorrotation for at forhindre centralisering. En mindre validatorgruppe sammen med en reduktion af stakingskravene er foreslået i et forsøg på at skalere Ethereum, forbedre effektiviteten og reducere decentralisering.

For to år siden forklarede Buterin i en blog, at hastigheden og ændringerne i validatorer kunne tillade transaktioner at blive valideret i en enkelt slot på 12 sekunder. Dog erkendte udvikleren, at SSF sandsynligvis vil indebære ændringer af nogle nuværende systemgarantier, såsom hvor mange mennesker der kan deltage, eller hvordan belønninger beregnes.

Ved trykningstidspunktet beløber den samlede Ethereum staked på Beacon-kæden sig til 34.456.696 ETH, fra i alt 1.077.689 validatorer.

Ifølge Vitalik kan Ethereum reducere indsatserne

Ethereum-netværket muliggør deltagelse via Home Staking med en indbetalingskrav på 32 ETH. For at drive en Ethereum-knudepunkt skal en Home Staker køre klientsoftwaren på deres computer. Hvis en person driver deres egen valideringsknudepunkt, kaldes det Solo-Einsatz. Da PoS-konsensus kræver, at den indsatte kryptovaluta låses som sikkerhed, har Solo-Stakere muligvis ikke ressourcerne, som Pool-Stakere har.

Top  Stor del af Bitcoin Lightning Network-noder er hosted af store cloud-tjenesteudbydere som AWS og Google Cloud

Ved en markedspris på 2.300 $ beløber værdien af 32 ETH sig til 73.600 $. Buterin mener, at penge kan udgøre en større hindring end de tekniske krav til nodens båndbredde. Som modsvar foreslog han, at netværket øger båndbreddekravene, men sænker validator-indbetalingen til 16 eller 24 ETH. Buterin mener, at dette er en win-win-situation både for tilgængeligheden og for netværksdriften.

Hold dig informeret med Ethereum News

Få adgang til de seneste Ethereum Classic News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button