BitcoinEthereumEthereum ClassicKrypto News

Ethereum på vej mod 3.600 Dollar: Er det tid til at investere?

Ethereum stiger voldsomt i værdi – ingen anden kryptocurrency i top-10 stiger lige så meget som ETH i øjeblikket! En populær analytiker mener derfor, at det er muligt for Ethereum at rallye og nå op på 3.600 dollars. Skal man købe Ethereum nu?

Warum ist Ethereum so wertvoll?

Med en stigning på 3,46% inden for de seneste 24 timer, er der ingen anden kryptovaluta i top-100, der kan matche ETHs performance. Selv Bitcoin (BTC) ligger efter med en stigning på 2,3% (Data fra Coinmarketcap.com). Er det nu Ethereum (ETH) endelig begynder at indhente?

Aktuelt er den smarte kontraktplatform handlet til 2.101 dollars, tæt på det nye årlige højdepunkt på 2.120 dollars, der blev nået i april. Kort sagt, Ethereum-bullerne er i gang og forbedrer markant møntens chancer for at stige.

Men hvor sandsynligt er det, at opadgående trenden fortsætter? Truer en korrektion af Ethereum efter rallyet – eller går det stadig opad?

Hertil udtaler den populære krypto-handler Michaël van de Poppe sig i en ny prognose – og det vil glæde Ethereum-investorerne. Poppe siger positivt til sine mere end 675.000 følgere på X (tidligere Twitter):

“I personally expect that $ETH will continue to rally.
If there’s a dip towards the $1,800-1,900 region, that’s an area to enter as Ethereum wants to break out of an 18-month range.”

Indtil videre har der dog ikke været en sådan nedtur, hvorfor Poppe ser frem mod de næste prisniveauer. Og de er i sig selv imponerende. Hollænderen udtaler:

“Efter det ligger målene på 3.100-3.600 $.”
Personligt forventer jeg, at $ETH vil fortsætte sin stigning.
Hvis der er en nedtur mod området 1.800-1.900 $, er det et område at gå ind i, da Ethereum vil bryde ud af en 18-måneders rækkevidde.
Efter det, mål på $3,100-3,600. pic.twitter.com/4IYQxRTtX0
— Michaël van de Poppe (@CryptoMichNL) November 27, 2023

Top  Coinbase donerer $25 millioner til pro-krypto super PAC Fairshake

Ethereum til 3.600 dollars – det er en stigning på hele 71% i forhold til den nuværende pris! Den smarte kontraktplatform burde dermed endelig have befriet sig fra sin 18-måneders trend og være klar til flere opadgående etaper.

Führt Ethereum den nächsten Bull-Run an?

Men det stopper ikke der: ifølge analytikerne fra TWP Finance, der henviser til data fra Santiment, viser Ethereum også bullish signaler andre steder:

“ETH-saldoerne på de 10 største ikke-børsrelaterede tegnebøger fortsætter med at vokse og bryder en ny ATH 🐋🔥
Mens ETH-saldoerne på de 10 største børsrelaterede tegnebøger fortsætter med at falde
Det er bestemt et bullisk tegn for Ethereum.
Send it 📈.”
$ETH balances on the top 10 largest non-exchange wallets continue to grow, breaking a new ATH 🐋🔥
While $ETH balances on the top 10 largest exchange wallets continue to fall
This is definitely a bullish sign for #Ethereum
Send it 📈 pic.twitter.com/7L83L3et21
— TWP Finance (@TWPFinance) December 1, 2023

Det er også muligt, at Ethereum nu igen udvides sin føring over for Solana (SOL) – og med styrkende momentum trækker flere markedsandele ud. Topanalytiker Kevin Svenson kommenterer også:

“Ethereum🔷 kommer sandsynligvis til at føre den næste etape opad 📈
ER DU KLAR? 🚀 $ETH”

Ethereum🔷 is likely to lead the next leg up 📈

ARE YOU READY? 🚀 $ETH
— Kevin Svenson (@KevinSvenson_) December 1, 2023

Mange investorer, der synes, at Ethereum til over 2.000 dollars er for dyrt, ser også på potentielt bullish mønter i lavprissegmentet, herunder: Bitcoin Minetrix (BTCMTX). Bitcoin-afkommet tilbyder investorer muligheden for at investere i innovativ cloud mining og anses for en af de hotteste presales i øjeblikket.

Top  Ethereum ETFs begynder handel den 23. juli: CBOE meddeler nyhed

Konceptet: Gennem den native BTCMTX-token kan du generere passiv indkomst ved at stake-to-mine – ifølge den officielle hjemmeside skulle der i øjeblikket være en årlig afkast på omkring 130% mulig. Cloud mining gjort let – det får mange analytikere til at være opmærksomme, inklusive krypto-influencer Jacob Bury: Han spekulerer på en 10x-stigning for Bitcoin Minetrix (BTCMTX)!

(Med kilder fra Coinmarketcap.com og Twitter)

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Få adgang til de seneste Ethereum Classic News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button