EthereumKrypto News

Ethereum på vej mod nyt All-Time High: Hvad er chancerne for 2024?

So står det aktuelt om kursen på Ethereum

Kursen på Ethereum befinder sig i øjeblikket på et afgørende tidspunkt i sin udvikling. De seneste måneder har vist en markant stigningstrend. Prisen steg fra 2.200 dollars til et kritisk niveau på 3.000 dollars. Stigningen afspejler en kursstigning på næsten 27 procent i løbet af den sidste måned. Alene i den seneste uge registrerede Ethereum en stigning på 8 procent, og i dag en stigning på 3,4 procent.

I løbet af de seneste tre dage har der været flere forsøg på at bryde den 3.000-dollar-grænse, som dog indledningsvis mislykkedes to gange. I dag blev det tredje forsøg startet, hvilket hidtil er lykkedes. Kursen nåede en højde på 3.035 dollars og stabiliserer sig i øjeblikket over modstanden ved 3.016 dollars. Dermed når Ethereum sit højeste niveau i to år.

Markedsværdien af Ethereum er også imponerende og viser styrken af valutaen på kryptomarkedet. Trods en lille tilbagegang i løbet af de seneste 24 timer forbliver handelsvolumen med næsten 20 milliarder dollars højt. Ethereums dominans i kryptosektoren ligger stabilt på 18,3 procent.

Snart et nyt All-Time High?

Ethereums rally mod en mulig ny All-Time High kunne netop være begyndt. I øjeblikket står kursen, som tidligere nævnt, på et afgørende sted, da det kun i dag lykkedes den at bryde den aktuelt vigtigste modstand ved 3.000 dollars.

Denne kursudvikling fra Ethereum kunne være en forløber for et yderligere rally, hvis kursen over 3.000 dollars ikke kun forbliver kortvarigt, men kan etablere dette område som en ny støtte på lang sigt. De næste større modstande er på 3.150 og 3.450 dollars, som begge er velkendte fra den sidste “bull market.” En gennembrud gennem disse niveauer kunne åbne vejen for endnu højere mål på omkring 4.000 dollars og bringe All-Time High på over 4.600 dollars i rækkevidde.

Top  Bitcoin kursen stiger lørdag middag, mens andre digitale valutaer forbliver stabile

Forskellige faktorer kunne bidrage til en vedvarende bullish udvikling. Dels står Dencun-opgraderingen foran, som anses som et betydningsfuldt skridt i udviklingen af Ethereum-blockchainen. Med indførelsen af Proto-Danksharding kan der komme en betydelig reduktion af transaktionsomkostningerne på Layer-2-netværk, hvilket sandsynligvis vil øge attraktiviteten af Ethereum yderligere. Desuden virker den stigende sandsynlighed for en Ethereum Spot ETF som yderligere katalysator. Støtten fra Coinbase til Greyscales ansøgning understreger det voksende instituti…

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button