DeFiEthereumEthereum ClassicKrypto News

Ethereum-Preis steigt auf neuen Höchststand – Kann die 3.000-Dollar-Marke erreicht werden?

Ethereum-Pris stiger til ny højde, 3.000 dollar målet i sigte

Den 15. februar steg prisen på Ethereum (ETH) til 2.827 dollar, der markerede et nyt højdepunkt i år 2024 og skabte optimisme om, at målet på 3.000 dollar er inden for rækkevidde. Samtidig er 25 % af den cirkulerende Ethereum-forsyning nu låst i Smart Contracts på ETH 2.0 Beacon Chain.

Hvis bullerne formår at overvinde den indledende modstand på 2.850 dollar, kan de sætte sig målet på 3.000 dollar.

Ethereum-Pris-Indskud overstiger 25 % milepælen

Ethereum-prisen gjorde den 15. februar endnu et stort skridt ved at overskride det flygtige område på 2.820 dollar og øge sine ugentlige gevinster med 13 %. Desuden reagerede markedets deltagere positivt på Ethereum-udviklerne lancering af Dencun-opgraderingen på Sepolia-testnettet i slutningen af januar 2024.

Med løftet om at forbedre netværkets hastighed og sænke transaktionsomkostningerne, kunne Dencun-opgraderingen tiltrække flere udviklere og brugere til Ethereum DeFi-økosystemet. Denne forøgede anvendelighed og stigende accept kan øge efterspørgslen efter ETH og til sidst drive prisen op.

Det bemærkelsesværdige er, at der er en betydelig stigning i indskud på Ethereum, da investorer forsøger at opnå de forventede gevinster fra den seneste netværksforbedring og den mulige godkendelse af Ethereum ETF’er. Mellem den 1. og 15. februar har investorer yderligere indskudt 600.000 ETH i Ethereum 2.0 indskudskontrakter. Ifølge oplysninger fra Beacon Chain er der i øjeblikket bundet 30,2 millioner ETH i Stake-kontrakter til Ethereum-Beacon Chain, hvilket svarer til 25 % af den samlede cirkulerende Ethereum-forsyning.

Ethereum-Prisprognose: Kan bullerne overvinde barrieren på 2.850 dollar?

Sammenfattende kan det siges, at markedets knaphed som følge af de stigende indskudskontrakter bringer Ethereum-prisen i en førsteklasses position til yderligere stigning mod 3.000 dollar. Kortsigtet står de stærke handlende imidlertid over for en stor hindring på 2.850 dollars.

Top  Guld som en unik position i den globale finansverden, mens kryptomarkedet kæmper om bred accept

Hvis det lykkes bullerne at opnå en afgørende breakout over 2.850-dollars mærket, kan en ny test af 3.000 dollar være i sigte. På den anden side kan bjørnene slette denne optimistiske prognose, hvis Ethereum-prisen falder under 2.500 dollars. Dog købte 1,51 millioner adresser 4,92 millioner ETH til en minimumspris på 2.360 dollars, hvilket kunne udløse en uventet opsving.

I det store billede afhænger Ethereum-prisens bevægelser af, om bullerne kan overvinde barrieren på 2.850 dollars eller om bjørnene vil bringe prisen under 2.500 dollars. Uanset udfaldet ser Ethereum ud til at forblive en interessant og dynamisk aktivklasse i de kommende uger.

Hold dig informeret med Ethereum News

Få adgang til de seneste Ethereum Classic News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button