EthereumEthereum ClassicKrypto News

Ethereum-Preis steigt stark und kämpft mit Abwärtskorrektur: Anzeichen für erneute Gewinne

Ethereum Prisanalyse – Kan prisen fortsætte med at stige?

Seneste udvikling

Kryptokurrency Ethereum har oplevet en betydelig stigning de seneste dage, hvor prisen steg over 3.000 dollars. Dog har der været en nedadgående korrektion, selvom prisen forblev over 2.900 dollars og det 100-timers Simple Moving Average.

Støtte og modstand

På ETH/USD-timeschartet dannes der en forbindende nedadgående trendlinie med en modstand ved 2.950 dollars. Der spekuleres i, at prisen kan forsøge at bryde under støtteniveauet på 2.865 dollars, men at nedgangene sandsynligvis vil være begrænsede.

Aktuelle situation

Ethereum prisen fortsatte sin rally gennem modstandszonen på 3.000 dollars, men var ikke i stand til at holde sig over dette niveau. En ny flerugers højdepunkt blev dannet ved 3.032 dollars, før prisen begyndte at korrigere nedad. Dog har købere forsvaret støtten på 2.865 dollars, og prisen forsøger nu at stige igen og handles over det 100-timers Simple Moving Average.

Fremtidige udsigter

Den umiddelbare modstand opad ligger tæt på 2.950 dollars, efterfulgt af 2.975 dollars og 3.000 dollars. Hvis prisen bryder over modstanden på 3.065 dollars, kan Ethereum stige mod modstanden på 3.185 dollars. Yderligere gevinster kan endda kræve en test af 3.220 dollars. På den anden side kan en bevægelse under støtten på 2.865 dollars føre til yderligere tab, muligvis ned til 2.720 dollars.

Tekniske indikatorer

Tekniske indikatorer antyder, at Ethereum prisen på kort sigt kan være volatil. Den timevise MACD mister momentum i det bullish område, mens den timevise RSI ligger tæt på 50-marken.

Top  Bitcoin-Preis bleibt stabil, aber die wöchentlichen Gewinne sind vielversprechend

Konklusion

Det er endnu uklart, hvordan Ethereum prisen vil udvikle sig i de kommende dage. Investorer og handlende bør være opmærksomme på, at investering i kryptokurrency indebærer risici. Det anbefales altid at foretage sin egen research, inden man træffer investeringsbeslutninger.

Hold dig informeret med Ethereum News

Få adgang til de seneste Ethereum Classic News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button