EthereumEthereum ClassicKrypto News

Ethereum-prisen stiger over $2.800 og nærmer sig $3.000 – er det tid til at investere?

Ethereum (ETH) Prisoversigt – Bullish Trend fortsætter

Prisoversigt og Tekniske Indikatorer

Ethereums pris har set en stigning i de seneste dage, med en vækst over den vigtige støtte på 2.700 $. Prisen ligger for øjeblikket over 2.780 $ og den 100-timers Simple Moving Average. Der dannes en vigtig bullish trendlinje med støtte på 2.700 $ ifølge ETH/USD’s time chart. Dette indikerer en stærk opadgående tendens, da prisen har stabiliseret sig over 2.650 $ og har nået et nyt flerugers højt på 2.826 $.

På det tekniske niveau viser indikatorer som MACD for ETH/USD, at der er gevinst i den bullish zone, og RSI ligger over 50-niveauet.

Modstand og Mulig Korrektion

Bullerne har været aktive og har formået at presse prisen over niveauerne på 2.750 $ og 2.800 $. Den umiddelbare modstand findes nær 2.825 $, efterfulgt af en større modstand på 2.880 $. Hvis Ethereum formår at bryde modstanden på 2.950 $, kan prisen stige mod 3.000 $-mærket.

Hvis modstanden på 2.825 $ ikke overvindes, kan der dog forekomme en nedadgående korrektion. Den første støtte findes nær 2.770 $, efterfulgt af en vigtig støtte på 2.725 $. En bevægelse under støtten på 2.725 $ kan presse prisen mod trendlinjen på 2.700 $ eller det 50 % Fib-retracement-niveau af den seneste rally.

Vigtigt At Bemærke

Det skal bemærkes, at denne artikel udelukkende er til uddannelsesmæssige formål og ikke afspejler NewsBTC’s holdning til, om investeringer bør købes, sælges eller beholdes. Investeringer er altid forbundet med risiko, og det anbefales at foretage egne undersøgelser, før der træffes investeringsbeslutninger. Brug af de fremlagte oplysninger sker på eget ansvar.

Top  Argo Blockchain meldet Rückgang der Bitcoin-Produktion im Januar aufgrund von Hashpreis und Wetterbedingungen

(Artikelformatering efter Markdown-syntaks)

Hold dig informeret med Ethereum News

Få adgang til de seneste Ethereum Classic News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button