BitcoinEthereumKrypto News

Ethereum-Rally: Kryptowährung übersteigt 3.000 US-Dollar-Marke und hofft auf Spot-ETF-Genehmigung

Ethereum har set betydelige kursstigninger de seneste måneder, hvilket har sat Kryptocurrency over den 3.000 dollars mærket. Dette er det højeste niveau siden april 2022. En af årsagerne til den seneste rally kan tilskrives det Dencun-Upgrade, der forventes at blive afsluttet i første kvartal 2024. Dette upgrade har til formål at forbedre netværkets skalerbarhed og effektivitet gennem fem Ethereum Improvement Proposals (EIPs), som vil resultere i lavere gasgebyrer for Layer-2 transaktioner.

Samtidig håber investorer på, at der snart vil blive godkendt Ethereum-Spot-ETF’er, hvilket kan give yderligere opdrift til Ethereum-kursen. Franklin Templeton har indgivet en ansøgning til SEC om at få godkendt en Ethereum-Spot-ETF, hvilket er en af otte lignende ansøgninger, som er blevet indsendt til SEC. Godkendelsen af sådanne ETF’er kan potentielt give et langsigtet løft til Ethereum-kursen.

Det er også værd at bemærke, at Kryptocurrency-grundlægger Bitcoin også har set betydelige kursstigninger i løbet af de seneste måneder, især efter godkendelsen af Bitcoin-Spot-ETF’er af SEC i USA i begyndelsen af 2024.

Dette positive momentum har skabt optimisme blandt nogle eksperter, der forventer, at Ethereum-kursen kan stige yderligere i de kommende måneder. SwissOne Capital-Chefstratege Kenny Hearn forventer, at Ethereum kan fortsætte med at stige mod 3.150 til 3.300 dollars, og muligvis nå 3.600 dollars inden for de kommende måneder.

Alt i alt er Ethereum i øjeblikket inde i en opadgående tendens, der understøttes af flere faktorer, herunder det kommende Dencun-Upgrade og muligheden for godkendelse af Ethereum-Spot-ETF’er. Det vil være interessant at følge udviklingen på markedet og se, om Ethereum kan opretholde sit momentum i den nærmeste fremtid.

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button