BitcoinEthereumEthereum ClassicKrypto News

Ethereum Spot ETF Anträge vor voraussichtlicher Ablehnung durch die SEC: Was bedeutet das für den Krypto Markt?

Artiklen blev formateret i Markdown-syntaks:

Een svær måned for Ethereum

Reuters rapporterer den 25. april, at amerikanske udbydere forventer, at SEC vil afvise ansøgningerne om Ethereum Spot ETF’er. Resultaterne af møderne mellem børsmyndighederne og formuesforvalterne har været desillusionerende, med gentagne forlængelser af fristerne i de seneste uger. Den seneste fristforlængelse blev kunngjort af SEC for to dage siden.

Den endelige beslutning forventes at falde den 23. eller 24. maj og kan føre til en betydelig nedgang i Ethereum-kursen. Flere formuesforvaltere, herunder BlackRock, VanEck og ARK Investment Management, venter på svar fra myndighederne.

Mens den endelige afgørelse endnu ikke er faldet, er udsigterne til SEC’s beslutning allerede en potentiel tilbageslag for ansøgerne og krypto-markedet. Bloomberg’s ETF-analytiker Eric Balchunas estimerer chancerne for godkendelse til under 50 procent:

“Ja, vores chancer for godkendelse af ETF’en inden maj-fristen er faldet til 35%. Jeg forstår alle årsagerne til, hvorfor de BURDE godkende den (og vi personligt mener, at de burde), men alle tegn/kilder, der gjorde os optimistiske 2,5 måneder før BTC-spotfristen, er ikke til stede denne gang. Bemærk: 35% er ikke 0%.”
— Eric Balchunas (@EricBalchunas) March 11, 2024

Inden Reuters offentliggjorde deres seneste artikel, faldt ETH med cirka 3 procent. Efter offentliggørelsen øgedes salgspresset, og Ethereum sidst handlet til 3.120 USD.

Dette svarer til et fald på 5,3 procent inden for kun 24 timer. Samtidig betragter eksperter 3.000-USD-niveauet som en kritisk tærskel.

Mens USA muligvis oplever yderligere forsinkelser i krypto-adoptionen, fortsætter Hongkong fremad. Efter godkendelse fra Hongkongs Værdipapir- og Futures-kommission forventes handel med Bitcoin og Ethereum Spot ETF’er at begynde den 30. april.

Top  Bitcoin og andre kryptovalutaer falder, mens Cardano og Stellar holder sig stabile

I USA kan en godkendelse muligvis ikke ske før senere i 2024 eller endda i 2025, mener nogle eksperter i hvert fald. Det regulatoriske landskab forbliver uklart, og SEC synes ikke at være dybt involveret i substantielle samtaler med ansøgerne.

Kommunikationen er blevet beskrevet som ensidig og menes ikke at have behandlet væsentlige detaljer om de foreslåede produkter. Udfaldet af denne udvikling kan have langsigtede konsekvenser for opfattelsen og stabiliteten af Ethereum som investeringsmiddel.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Få adgang til de seneste Ethereum Classic News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button