BitcoinEthereumEthereum ClassicKrypto News

Ethereum-Spot-ETF: Wann wird die SEC genehmigen und welchen Einfluss wird sie haben?

Artiklen kunne se sådan ud:

Udsigterne for en Ethereum Spot ETF

Bitcoin-spot-ETF’er er allerede en realitet, men hvad med Ethereum? Eksperter er uenige om, hvornår og om SEC vil godkende et børsnoteret produkt til Ethereum. Ifølge Eric Balchunas fra Bloomberg, vil SEC godkende produktet inden fristen i maj. Imidlertid påpeger Anthony Scaramucci fra SkyBridge Capital, at SEC-chefen Genslers negative holdning kan komplicere sagen.

Monumental godkendelse af Bitcoin-spot-ETF

Godkendelsen af Bitcoin-spot-ETF’en var et monumentalt øjeblik for kryptoindustrien. Den førte Bitcoin ind i mainstream og åbnede op for milliarder af dollars i investeringer fra institutionelle investorer. En spot-ETF investerer direkte i Bitcoin i modsætning til en futures-ETF, hvilket bør påvirke prisen, da Bitcoin fjernes fra markedet.

Ethereum som den næste i køen

Ifølge Eric Balchunas forventes Ethereum at være den næste kryptovaluta, der får godkendt en spot-ETF. Han har insiderviden om, at Ether-ETF’er vil blive godkendt inden fristen i maj og vurderer, at der er en 70% chance for det.

Vejen til Ethereum Spot ETF

Selvom Bitcoin har haft stor succes med ETF’er, er optimismen ikke så høj for Ethereum. Kryptofanen og advokaten Joe Carlasare mener, at det kan tage længere tid end forventet, da SEC vil skabe en præcedens for, hvilke ETF’er for digitale aktiver der kan komme på markedet.

Det er afgørende at bemærke, at Bitcoin er en undtagelse for SEC, da det er den eneste kryptovaluta, der konsekvent er blevet klassificeret som ikke en værdipapir. Anthony Scaramucci mener, at Gensler udgør den største hindring for en Ether-ETF.

Top  Tre mulige kurstriggere for Bitcoin og Ethereum denne uge: Ethereum ETFs, Bitcoin Konference og PlayDoge-Token

Selvom udsigterne er usikre, vil godkendelsen af en Ethereum-spot-ETF utvivlsomt have en betydelig indvirkning på kryptoindustrien.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Få adgang til de seneste Ethereum Classic News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button