BitcoinEthereumKrypto News

Ethereum Spot ETFs får grønt lys fra SEC: Eksperter ser det som en katalysator for hele kryptomarkedet

I en spektakulær vending godkender SEC nu alligevel en række Ethereum Spot ETF’er. Selvom indeksfondene endnu ikke er handelbare, er der kun få uger, før de første dollars begynder at strømme ind i investeringsmulighederne. Markedets eufori er derfor stor.

BTC-ECHO har talt med eksperter fra krypto-verdenen, herunder Jan-Oliver Sell, administrerende direktør for Coinbase Germany, Dr. Ulli Spankowski, administrerende direktør og grundlægger af BISON, og Ryan Lee fra Bitget Research, om ETF-godkendelsen.

Jan-Oliver Sell, Administrerende direktør for Coinbase Germany: “Krypto er mere end bare en tendens”

Ifølge Jan-Oliver Sell fra Coinbase hilser virksomheden ETF-godkendelsen velkommen og tror, at den vil have en lignende positiv indvirkning på branchen som godkendelsen af BTC-ETF’er.

Desuden understreger Sell, at godkendelsen bekræfter, at krypto er mere end bare en tendens. Han udtaler også:

“Udvidelsen af anvendelsesområdet for kryptovalutaer vil have betydelige virkninger på innovationen, og vi forventer en intensivering af aktiviteterne på markedet.”

Dr. Ulli Spankowski, Administrerende direktør og grundlægger af BISON: “En katalysator for det samlede kryptomarked”

“Presset på SEC fra markedets aktører har været meget stort i måneder,” fremhæver Dr. Ulli Spankowski fra BISON den dynamik, der har udviklet sig siden godkendelsen af Bitcoin ETF’er.

Ifølge Spankowski kunne godkendelsen af Ethereum føre til nye højder og virke som en stærk katalysator for hele kryptomarkedet. Han er enig med analytikerne i, at efter en mulig kortvarig korrektion kan der finde en længerevarende rally sted, ligesom det var tilfældet med Bitcoin ETF-godkendelsen. ETH kan overgå sit tidligere alt-time high og yderligere øge væksten på kryptomarkedet i 2024.

Top  Befürchtungen bewahrheiten sich: Verluste für Krypto-Investoren im September bestätigt - Bitcoin BSC als Alternative?

Ryan Lee, Bitget Research: “En Ethereum ETF sætter nye standarder”

Ryan Lee fra Bitget påpeger over for BTC-ECHO symbolikken for andre krypto-ETF’er. SEC tillader for første gang en indeksfond for en Proof-of-Stake-kryptovaluta.

“En Ethereum ETF kunne sætte en ny standard for andre kryptovalutaer, der ønsker at lancere deres egne ETF’er, især dem der sigter mod Spot-ETF’er. Kryptovalutaer med lignende egenskaber som Ethereum, f.eks. Proof-of-Stake- og Staking-mekanismer, kunne følge denne vej.”

Selvom man for øjeblikket ikke kan forvente en Solana ETF, forklarer vi i denne artikel hvorfor.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button