BitcoinEthereumEthereum ClassicKrypto News

Ethereum-Spot-ETFs: Kommer de nogensinde på markedet?

Ethereum ETFs: Ekspertudsigt og udsigter

Efter den succesfulde lancering af Bitcoin-Spot-ETFs på det amerikanske marked er der stor opmærksomhed omkring potentielle Ethereum-Spot-ETFs. Mens udsigterne engang var optimistiske, indikerer Krypto-eksperter nu, at en lancering måske ikke er så tæt forestående som først antaget.

Udsigt til lancering

Ifølge Matt Hougan, CIO hos Bitwise, vil en lancering af Spot-Ethereum-ETFs i december sandsynligvis tiltrække mere kapital end en lancering i maj. Den traditionelle finansverden har brug for mere tid til at forstå og integrere Bitcoin-ETF’er, og derfor er der stadig et modningsaspekt i processen.

Interesse og investeringer

Selvom Bitcoin har domineret finansrådgivernes interesse, viser en nyere undersøgelse fra Bitwise en klart mindre entusiasme for Ethereum. Mens Bitcoin er blevet accepteret af 71% af de adspurgte, er holdningen mere delt over for Ethereum.

Fremtidige trends

Stablecoins har også grebet interessen hos eksperter som Hougan, der ser et stort vækstpotentiale i dette område. På samme tid mener Bloomberg-analytikere, herunder Eric Balchunas, at Ethereum-Spot-ETF’er stadig vil være små sammenlignet med deres Bitcoin-modparter.

Tidsramme og udfordringer

Forventninger til godkendelse af Ethereum-ETF’er før SEC’s sidste frist i maj ser ud til at falde. Regulatorerne har endnu ikke indledt samtaler med emittenterne, hvilket kunne skubbe beslutningen om godkendelser og ETF-lanceringer tilbage.

Mulige forsinkelser

Udfordringer med integration af staking i Grantor Trusts og usikkerheder om SEC’s holdning til Proof-of-Stake kryptokurver kan forsinke godkendelsesprocessen yderligere. James Butterfill fra CoinShares forventer, at SEC’s beslutning om Ethereum-ETF’er kan blive udskudt til 2024 eller senere på grund af disse og andre juridiske bekymringer.

Top  Telegram når vigtig milepæl med 900 millioner brugere: TON oplever imponerende vækst på 17%

I betragtning af de nuværende udfordringer og forsinkelser er det usikkert, hvornår Ethereum-ETF’er vil se dagens lys og blive tilgængelige for investorer. Situationen udvikler sig fortsat, og investorer bør være opmærksomme på potentielle forsinkelser i godkendelsesprocessen.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Få adgang til de seneste Ethereum Classic News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button