BitcoinEthereumEthereum ClassicKrypto News

Ethereum stiger med 30 procent – overhaler endda Bitcoin i prisudvikling

Ethereum (ETH) i fronten med 30% stigning i februar

Ethereum (ETH) har taget førertrøjen i prisudviklingen denne måned med en stigning på 30 procent, endda overgående Bitcoin (BTC). Den anden største kryptovaluta i verden oplever en imponerende vækst, og investorer er optagede af årsagerne bag.

Opadgående tendens for Ethereum

Ved starten af ugen steg Ethereum (ETH) til nær 3.000 dollars og har allerede oplevet en stigning på 30 procent i februar. Dette understreger den fortsatte interesse fra investorer i den anden mest betydningsfulde globale kryptovaluta. Investorer følger også nøje med i fundamentale data om ETH, som lader optimismen spire:

Opgradering af Ethereum Dencun og Layer-2 løsninger

Det endelige testnet for den kommende Ethereum Dencun-opgradering blev lanceret som planlagt den 7. februar. Dette kunne betyde, at implementeringen af Dencun på Ethereum-mainnetet vil finde sted i marts. Dencun sigter mod at øge hastigheden af Ethereum-økosystemet og markant reducere gebyrerne ved at integrere tættere med Layer-2 løsninger.

Disse Layer-2 løsninger som f.eks. Arbitrum (ARB) og Optimism (OP) har tilsammen sat daglige All-Time Highs med Total Value Locked (TVL), hvilket afspejler, hvor meget kapital investorerne har deponeret i Layer-2 løsninger for ETH. L2Beat’s data viser i øjeblikket 27 milliarder dollars.

Handelsvolumen og futures

Analytikere overvåger handelsvolumen hos Ethereum som et tegn på investorinteresse og markedsaktivitet. I øjeblikket er ETH efterspurgt med mere end 20 milliarder dollars om dagen, selvom den endnu ikke når tilbage til de daglige all-time highs fra midten af januar med næsten 30 milliarder dollars.

Top  Kampen om lave gebyrer for spot-Crypto ETF'er er i gang - hvad betyder det for fremtiden for Bitcoin?

Udsvingene i januar blev tilskrevet forventningen om, at Ethereum ETF’er også kunne få grønt lys fra SEC i USA, efter at Bitcoin ETF’er blev godkendt. Hvis dette scenarie bliver til virkelighed, kan ny kapital flyde mod Ethereum og dermed skabe positive impulser for ETH’s prisudvikling.

Fremtidsudsigter for Ethereum

Ethereum har for øjeblikket 10,5 milliarder dollars i åbne positioner i Ethereum Futures, hvilket næsten når niveauet fra november 2021 med 11 milliarder dollars. På det tidspunkt nåede ETH næsten 4.900 dollars, hvilket stadig er det gældende all-time high.

Konklusion

Mens investorer allerede kigger frem mod en forventet ny all-time high for Bitcoin, som kun er 25 procent væk, er Ethereum i øjeblikket mere end 40 procent væk fra en ny all-time high. Nogle ser derfor ETH som under-vurderet på trods af den seneste rallye og henviser også til de tidligere nævnte punkter. Der er optimisme omkring Ethereum i øjeblikket, men mulige risici som f.eks. ikke-godkendelse af ETF’er eller problemer med Dencun-opgraderingen bør ikke overses.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Få adgang til de seneste Ethereum Classic News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button